Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Rainbow Deluxe 8/4

Super Fine 100% Tyrkisk Bomuld

Spar 22 kr. 22 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Tyrkisk Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  170 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  2,5 - 3,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowdeluxe84

Mød Rainbow Deluxe: det ekstra stærke medlem af vores store Rainbow-familie. Deluxe versionen består af 100% kæmmet tyrkisk bomuld, som er blød, smidig og exceptionelt slidstærk.

Tyrkisk bomuld er kendt og elsket for sin naturlige glans og de ekstra-lange fibre. Længden på fibrene har stor betydning for at det kan spindes til et fint og glat bomuldsgarn, som er spændstigt og særdeles stærkt. Tekstiler i tyrkisk bomuld holder sig flot i mange år, og bliver bare endnu blødere i brug.  

Rainbow Deluxe udmærker sig desuden ved at være absorberende, men samtidigt hurtigttørrende. Det giver den perfekte balance i et blødt bomuldsgarn, som egner sig til såvel lækre håndklæder og boligtekstiler, som til bluser, toppe og fine sommer styles.

Er du vild med amigurumi, er der stribevis af muligheder for farvekombinationer, da Rainbow Deluxe snildt kan kombineres med øvrige Rainbow 8/4 garner. Af hensyn til pasformen, anbefaler vi blot at du holder dig til en enkelt serie, når du strikker/hækler beklædning.

Ligesom vores øvrige garner i 100% bomuld tåler Rainbow Deluxe kogevask – men vask på høje temperaturer vil uundgåeligt få farverne til at blegne over tid. Medmindre du strikker/ hækler karklude eller håndklæder, anbefaler vi derfor vask ved max 40°C.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (265)

Lillian

Rainbow deluxe 8/4 er et dejligt garn som jeg gerne anbefaler at hækle af og det findes i mange farver. Jeg har købt farve 20 (ultra marine), som jeg synes er en smuk mørk lavendel og jeg hækler en lille buket lavendler til en lille sjov værtindegave
Til bladene har jeg brugt en rest støvet grøn bomuldsgarn.
Opskriften på lavendler fandt jeg på Mayflower's hjemmeside.
Et nøgle, 50g/170m rækker til både lavendel-blomster og en lille luftig hæklet pose til et stykke håndsæbe -med lavendelduft 🙂


Maria

Jeg brugte farven Dark Chocolate (09) til en hæklet julekringle. Garnet var blødt, nemt at arbejde med og perfekt kringlefarvet :D Jeg har ikke prøvet andre farver endnu, men det skal jeg helt sikkert næste gang, jeg skal bruge bomuldsgarn.


Kirsten

Mit absolutte farvoritgarn! Der er masser af skønne farvemuligheder! Garnet er trådet grundigt og i god kvalitet. Det "glider" perfekt på hækkenålen.
Jeg har hæklet flere sjaler, bamsedyr og punge. Det fineste bomuldsgarn!


Caroline

Dejligt bomuldsgarn i mange farver. Når man først har prøvet dette, er det svært at gå tilbage til “almindeligt” bomuldsgarn 😅
Rigtig dejligt at hækle fx trøstemus af, men har også lavet babytæppe og babycardigan i garnet


Susanne

Jeg har hæklet et langt lige stykke som bruges til en sløjfe til at dekorere på tallerkenen sammen med en serviet.
Jeg har slået 5 luftmasker og og vendt med 1 luftmaske og derefter hæklet fastmasker i bagerste maskelænke


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv