Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Vintage

Fine 70% Uld, 30% Viskose af Bambus

Spar 4 kr. 25 kr. 29 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Frk. Olsens Efterårsrengøring
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  70% Uld, 30% Viskose af Bambus
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  60 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3-4 mm
 • Strikkefasthed:
  26 masker = 10 cm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask
 • Hashtag:
  #hobbiivintage

Vintage er et lækkert og glansfuldt uldgarn med 30% bambus. Bambussen er med til at give garnet en blød og let fornemmelse, og ulden bidrager som bekendt med sin gode slidstyrke. Uld er et holdbart materiale, som kræver meget lidt vask og som holder i meget lang tid. Det er også en af grundene til nogle faktisk anser uld for at være blandt de mest bæredygtige materialer.

Vintage kommer i 25 grams nøgler og er anvendelig til al slags strik og hækling. Det egner sig perfekt til at hækle og strikke små dyr, som skal have en "ulden" stil. Det egner sig naturligvis også til en lækker sweater.


Vintage er ikke bare et garn med bæredygtige egenskaber, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (28)

Majbritt

Noget så blødt og dejligt at arbejde med.
Jeg er igang med "MICE SISTERS". Garnet er helt perfekt og jeg skal nok blive klar med hele flokken, så de søde mus kan overraske børnebørnene til jul.


Majbritt

Lækkert blødt garn, men man må være opmærksom på at det skal håndvaskes, hvis det skal forblive pænt. Jeg har strikket cardigan i soft pink og er igang med "Luka" i blue.


Kate

Virkelig skønt garn at strikke i! Jeg er i fuld gang med endnu et Sophie Scarf i dette garn, og resultatet er virkelig blødt og lækket🥰 Jeg kan kun anbefale at købe det.


Karina

Virkelig dejlig blød og flot i indfarvning🩷 Har strikket babytrøjer og hæklet suttesnore, der er blevet så fine😃Let at både stikke og hækle med👍🏻


Marianne Sørensen

Virkeligt lækkert garn🌺er dejligt at strikke med og resultatet bliver lækkert blødt og glat🌺kan kun give min bedste anbefaling 🌺
🌟🌟🌟🌟🌟


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv