❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

Go Handmade

Blød TPE Figur - Dyrefod

GRATIS fragt
Spar 25 kr. 25 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Denne bløde figur af TPE er perfekt at montere på fx dit hjemmelavede sanselegetøj, og vil uden tvivl bringe glæde hos den lille pige eller dreng.

Go Handmade's kollektion af TPE figurer er lavet af et blødt kvalitetsmateriale som hedder TPE. TPE materialet føles rart, det ser godt ud og det har en helt særlig blødhed. Materialet får meget ros, især fordi det også er genanvendeligt. Alle Go Handmade's bløde TPE figurer har gennemgået en meget grundig finish – en håndlavet finish, som kun de dygtigste hænder kan sikre. Hvis man mærker hele vejen rundt på figuren, opdager man straks finpudsningens høje kvalitet.

Testet og bestået certifikat for indhold af ikke skadelige stoffer. EN71-1,2,3 certifikat.

NB! Når man laver håndarbejde og hjemmelavede ting, især til baby, er det vigtigt at man er varsom med monteringen. Især varsom med knuder og løkker.
For en sikkerheds skyld: kontroller altid omhyggeligt før brug og kassér ved tegn på skade eller slitage.

Antal: sæt med 2 stk.
Mål: 7 cm
Materiale: TPE
Vaskeanvisning: Vaskemaskine op til 60 °C

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (12)

Regitza

Jeg er så glade for at i har disse bideringe, det er bare så finde. Jeg hækler sommerfugle og bruger dem her som vinger. Jeg har givet en del til mine veninder i barselgave og de er så glade for dem. De siger at det er det bedste til deres små babyer når de er ved at få tænder. De er dejlig bløde og ikke nogle skabe hjørner på dem. ❤️


Heidi Bøttcher Larsen

De her bideringe, o forskellige farver og faconer, er simpelthen geniale. Jeg ville ønske, at jeg havde vidst de eksisterede - hvis de da gjorde det, da mine børn var små - de pynter på de skønneste bamser, og har samtidig en perfekt funktion for den lille tumling.


Rikke

Bidefødderne er geniale til babyprojekter. Jeg har hæklet Bideanden Alfred og en sansesommerfugl til min datter, hvor jeg har brugt bidefødderne. De er et hit! Kommer i dejlige forskellige farver, så man kan altid finde en farve der passer til sit projekt.


Maria

Bidefødderne er rigtig gode til babyprojekter. Jeg har hæklet Bideanden Alfred op til flere gange hvor jeg har brugt bidefødderne i samme farvenuance som garnet. De er så søde.
Og de er ret bløde, men runde hjørner og ingen skarpe kanter.


Camilla

Disse bideringe har bragt stor glæde og aktivitet til de babyer jeg har haft fornøjelsen af at lave legetøj til. De er holdbare og kan helt klart anbefales.. og så er det skønt at de findes i så mange farver og former!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv