Go Handmade

Bideringe - Dyrefod - 70 mm

Vælg farve: Farve

Go Handmades kollektion af bideringe er lavet af et blødt kvalitetsmateriale som hedder TPE. TPE materialet føles rart, det ser godt ud og det har en helt særlig blødhed. Materialet får meget ros, især fordi det også er genanvendeligt. Alle Go Handmades bideringe har gennemgået en meget grundig finish – en håndlavet finish, som kun de dygtigste hænder kan sikre. Hvis man mærker hele vejen rundt på bideringene, opdager man straks finpudsningens høje kvalitet.

Bideringene kan uden problem vaskes i vaskemaskine, også helt op til 60°C.

Testet og bestået certifikat. For indhold af ikke skadelige stoffer. EN71-3 certifikat.
Kommer i et sæt med 2 stk.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (13)

Heidi Bøttcher Larsen

De her bideringe, o forskellige farver og faconer, er simpelthen geniale. Jeg ville ønske, at jeg havde vidst de eksisterede - hvis de da gjorde det, da mine børn var små - de pynter på de skønneste bamser, og har samtidig en perfekt funktion for den lille tumling.


Rikke

Bidefødderne er geniale til babyprojekter. Jeg har hæklet Bideanden Alfred og en sansesommerfugl til min datter, hvor jeg har brugt bidefødderne. De er et hit! Kommer i dejlige forskellige farver, så man kan altid finde en farve der passer til sit projekt.


Maria

Bidefødderne er rigtig gode til babyprojekter. Jeg har hæklet Bideanden Alfred op til flere gange hvor jeg har brugt bidefødderne i samme farvenuance som garnet. De er så søde.
Og de er ret bløde, men runde hjørner og ingen skarpe kanter.


Camilla

Disse bideringe har bragt stor glæde og aktivitet til de babyer jeg har haft fornøjelsen af at lave legetøj til. De er holdbare og kan helt klart anbefales.. og så er det skønt at de findes i så mange farver og former!


Monique

Super søde bideringe til alle afskygninger af projekter, ingen skarpe kanter og så er det kvalitet til god pris.
Jeg har selv brugt dem til Sansefisken - Jelly og den kan mere end varmt anbefales her fra


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv