SPAR 20%

Eucalan

Uldsæbe / Uldvaskemiddel

Vælg Indhold / Duft

Forkæl dine garnprojekter i uld med vores nye Eucalan uldvaskemiddel med lanolin!

Eucalan uldvaskemiddel er fri for giftstoffer, blegemiddel, fosfater, parfume og farvestoffer og holder dine uldprojekter blødt og lækkert. Eucalan er ph-neutral og alle duftstoffer kommer fra essentielle olier. Kan både hånd- og maskinvaskes. Vi forhandler den i 2 størrelser (100 og 500 ml) og 5 duftvarianter: Grapefruit, Jasmin, Lavendel, Eukalyptus og Neutral.

Bemærk at Eucalan IKKE skal skylles ud (Dette er også en fordel, da for meget skylning får strik til at se forvasket ud), for derved at bevare lanolinen og de essentielle olier. Dette får møl til at rynke på næsen og flyve lige forbi.

Med denne 500 ml flaske er der cirka nok til 75-100 håndvaske. Desuden er flaskerne miljøvenlige, da de er biologisk nedbrydelige.

Sofie

Jeg er vild med det her uldvaskemiddel! Du tænker måske, at det er en smule dyrt, men jeg lover dig, at det er alle pengene værd! Det er så smart, at man ikke behøver vaske det ud - man kan bare glemme vandet forsigtigt ud af trøjen bagefter. Det er nemt og tidsbesparerende og så dufter den virkelig godt! Alt hvad jeg har vasket i produktet er blevet rent, uden jeg har vasket den i maskinen først.


Stine

Jeg valgte at købe Eucalan, da det ikke skal skylles ud bagefter, så der er mindre risiko for at jeg enten kommer til at være for voldsom ved mit strik eller give det temperaturchok med skyllevandet :) Kæmpe fan!


Berit Olesen

Superlækkert at vaske uldtrøje i. Har dog valgt at vaske en trøje, der var meget beskidt, helt almindelig, først. Men ulden bliver dejlig blød med Eucalan (og ren!)


Lone

Godt :)))
Men det som giver de fem stjerner er at det ikke skal vaskes ud igen, for det er der strik tit får den grimme facon


Sarah Bech

Virkelig god vaskemiddel, så nemt at man ikke behøver at skylde det ud igen, og så dufter det rigtig godt 😍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv