Hobbii

Garnholder i træ

Smart garnholder til at holde styr dit garnnøgle, mens du strikker eller hækler. Garnholderen er monteret med et kugleleje, der hjælper akslen med at rotere, så garnet stille og roligt snurrer rundt og vikles af. 

Se evt. vores videoguide til brug af garnholderen under fanen “Video”.

Garnholderen er desuden lakeret flere gange, så garnet ikke hænger i.

Højde: 18.5 cm
Diameter: 10 cm

Camilla

Først var jeg ganske skeptisk over garnholderen som redskab, men jeg må indrømme at min skepsis er gjort totalt til skamme: jeg er meget glad for min garnholder og hvor nemt og ubesværet, at garnnøglet bare kører lige så stille rundt, når jeg strikker eller hækler. Nu er den blevet en uundværlig del af mit faste garn”gear” og jeg skal helt sikkert have to mere til når jeg strikker flerfarvestrik og hønsestrik 👌✌️


Kirsten Ryskin

Super - garnholderen er meget anvendelig og ganske uundværlig, når man først har prøvet den. Ikke mere garn, der ligger og roder på bordet eller falder på gulvet. Jeg måtte dog selv montere skridsikkert materiale under holderen, det manglede.


Katherina Franka

En vildt god garnholder, jeg kan godt få plads til to garnnøgler på den. Elsker den lille detalje at holderne er guld/messing farvet.


Karin Kaarsholm

Garnholderen er faktisk 2 i en, hvis garnet selv kan dreje tar man den øverste af, men måske skal jeg ha en mere på et tidspunkt


Karin Hoffmann Glargaard

Fantastisk ting. Forstår ikke hvordan jeg har kunnet undvære den. Jeg kan varmt anbefale den, den er virkelig god.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv