FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Hobbii

Carnival

Light 100% Polyakryl

Spar 33 kr. 34 kr. 67 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Green Weeks
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  240 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 29 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 22 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiicarnival

Carnival er ligeså farvestrålende som sit navn, et festfyrværkeri af et garn.

Den er skabt med omhu og de klare farver skifter langsomt og blandes på smukkeste vis i dit håndarbejde. De stærke farver skifter i øvrigt af sig selv, så du får flotte striber, uden at skulle døje med at hæfte ender i massevis.

Med Carnival får du et superblødt garn, som rækker langt og desuden er nemt at håndtere, da det kan maskinvaskes. Det er utrolig blødt, blankt og totalt kradsefri, da det ikke indeholder uld.

Lad dig inspirere af de strålende farver, når du strikker eller hækler i Carnival, og brug det til alt fra beklædning (især sjæler) til interiør. Farvepaletten kan man kun blive glad af.

Carnival er et 1-trådet garn, d.v.s. det er ikke spundet sammen af flere tråde. Den rustikke struktur minder om håndspundet garn med en naturlig variation i tykkelsen. Med 1-trådet garn får vi en lækker blødhed og nogle helt utrolige farver. Det betyder også, at garnet umiddelbart kan føles løst og knap så stærkt som andre garner. Det forsvinder dog helt, når det er strikket op, og holdbarheden vil være på højde med tvundet garn. 

Lad festen begynde! 

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (8)

Vianne

Lækkert garn, særligt farverne! :) Det kræver lidt tålmodighed, hvis det er nødvendigt at trævle et stort stykke op, da garnet ind imellem filtrer lidt. Det er dog slet ikke noget, der skal afholde nogen fra at bruge det. Farverne og smukke farveskift er det hele værd.


Kristina

Har netop afslutter et projekt det dette fantastiske garn, med helt vidunderlige farveskift. at lave oldemorfirkanter i dette garn er skønt og de farveskift garnet indeholder.
Garnet er blødt, lækkert og det glider ment i hånden og det kradser ikke.


Majbritt

Det er et dejligt garn og de lange farveforløb gør det spændende at strikke i . jeg er igang med et sjal i farve 04 og glæder mig utroligt til at forære det til en veninde. Hun har beundret mit arbejde, men ved endnu ikke at sjalet er til hende


Diana

Super lækker garn. Købt så min svigermor kunne strikken en bluse til sønnen og han er vil med den han elsker at havde den på og er mega dejlig blød

Det klart jeg vil købe mere af det garn så får hæklet et tæppe ud af det


Camilla Lena

Jeg vil tilslutte mig nogle af de andre anmeldelser. Det er meget nemt at hækle i dette garn. Det er virkelig flot. Både den måde det skifter farve på, men også det færdige resultet. Jeg kommer helt sikkert til at købe det igen.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv