FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Hobbii

Dolce Cashmere

Super Fine 65% Uld, 25% Polyamid, 10% Kashmir

Spar 130 kr. 269 kr. 399 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Green Weeks
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  65% Uld, 25% Polyamid, 10% Kashmir
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  770 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 35 r
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask på maks. 30°C. Brug aldrig skyllemiddel. Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiidolcecashmere
Dolce Cashmere er en fantastisk blød og lækker uldblanding i selskab med fin, let kashmir.
Garnet får vi fremstillet specielt til Hobbii på et lille, familiedrevet spinderi i Italien. Her har man gennem generationer, på innovativ og omhyggelig vis, spundet gode, smukke garner.

Farvespillet i Dolce Cashmere er noget helt særligt, hvor farverne langsomt skifter gennem de 770 meter i nøglet. Det store, lækre nøgle på 200g er særligt tiltænkt bløde halstørklæder og sjaler, hvor det elegante farveskift rigtigt kan komme til sin ret. Her anbefaler vi at strikke det på en pind 3 - 4 for et blødt og endnu mere fyldigt resultat.

Kashmir kan bæres direkte på huden og luner dejligt, da kashmir fibrene isolerer godt og holder endnu bedre på varme end almindelig uld. Du kan selvfølgelig også bruge Dolce Cashmere til fx. huer, vanter, eller anden beklædning. Her kan det fint strikkes lidt tættere ned på en pind 3-3,5 mm. Vær dog opmærksom på at det altid anbefales at lave en strikkeprøve, inden du går igang med dit projekt; det er som regel tid, der er godt givet ud.

OBS: Vær venligst opmærksom på at der er sket en printfejl på banderolen: Garnet skal vaskes i hånden og må IKKE vaskes i maskinen. Vi beklager ulejligheden! 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (11)

Charlotte

Det lækreste bløde garn med fine laaaaange farveskift. Jeg strikkede et tæppe i det til min yngste søn som han brugte i barnevognen. Nu er det så tid til at strikke et nyt for nu er han alt for stor til det gamle tæppe, men den nye har har bestemt skal være i samme garn og farve, nemlig pastel regnbuen.
Hvis det havde fandtes i en ensfarvet udgave ville det være helt perfekt til babytøj 😍


Christina

Det her garn er simpelthen så skønt at strikke med! Det er dejligt blødt og glider bare lige præcis som det skal. Det lægger sig superflot uanset om du strikker løst eller fast og splitter ikke ud i trådene. Farveskiftet er glidende og ikke for hidsigt. Jeg fik garnet i gave og har længe glædet mig til at begynde at strikke i det, og det skuffer ikke! Kan varmt anbefales.


Lisbet

Lækker blødt garn i smukke farver. Garnet er nemt at arbejde med. Jeg er i gang med at strikke en sommer bluse med striber og hulmønster, den bliver så fin. Jeg glæder mig til at få den i brug, når jeg bliver færdig med den. Jeg over også at bestille endnu et nøgle i andre smukke farver.


Birthe Nesgaard Johansen

Dolce Cashmere er et fantastisk lækkert blødt og let garn med flot farveskifte. Jeg har hæklet et langt zigzag sjal/tørklæde i farven Perfect Rainbow, og har nu bestilt i farverne Iridescent Blue og Scarlet Plum til 2 hæklede trøjer.


Maria

Super lækkert garn at arbejde med og jeg er meget tilfreds med resultatet. Min gamle mormor har fået et sjal jeg har hæklet i dette og hun er lykkelig for det fordi det er så let og samtidigt luner 😊


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv