Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Clover

Hæklenål Soft Touch

Spar 39 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Hæklenåle
 • Brand:
  Clover
 • Antal:
  1 stk.
 • Materiale:
  Aluminium eller stål
 • Længde:
  13,5 cm
 • Håndtag:
  ABS Resin

"Verdens bedste hæklenåle"

Soft Touch-hæklenålene fra Clover er utroligt gode hæklenåle, som ligger fantastisk i hånden. De er udviklet ergonomisk rigtigt, så du kan hækle i mange timer, uden at få ondt i hånden.

Hæklenålene fås helt ned i de små størrelser, så du både kan finde en nål til at hækle de helt små mønstre samt de større og mere luftige mønstre. De mindste størrelser af lavet i stål, og størrelserne fra 2,0 til 6,0 mm er lavet i aluminium.

Materiale:
0,5 mm - 1,75 mm = Stål / ABS Resin (ikke nikkelfrie) 
2,0 mm - 6,0 mm = Aluminium / ABS Resin (nikkelfrie)

Jeannette

Jeg har længe været på udkig efter en god hæklenål. En som både lægger godt i hånden, men som heller ikke smitter af på garnet.

Denne hæklenål er helt klart den bedste nål jeg har prøvet. Den lægger så dejligt i hånden, når man hækler og så smitter den heller ikke af på garnet. Den er dyre end de andre nåle, jeg har prøvet, men jeg synes helt klart det er alle pengene vær. Det er helt klart en nål jeg vil anbefaler til alle mine venner der hækler :D


Lene

ELSKER simpelthen disse hæklenåle!! De ligger godt i min hånd - jeg døjer med ømme fingre og håndled og kan nogle dage have svært hækle ret længe ad gangen, men med mine ynglings-hæklenåle får jeg ikke forkrampede fingre. Jeg ved at der selvfølgelig er forskel på hvordan vi arbejder med og holder på vores hæklenåle, men jeg synes absolut at disse er et forsøg værd hvis man mangler en ny nål - jeg kan MEGET varmt anbefale dem ;-)


Berit

Efter min mening de bedste hæklenåle på markedet.
De ligger godt i hånden.
Garnet glider let på nålen i forhold til mange billigere nåle.
Selve nålen (metallet) er stærkere end flere andre mærker og bøjer ikke så let. Dette mærkes især ved de tynde nåle på 2mm eller mindre.
Skafterne bliver heller ikke klistrede med alderen, som skafter af gummii (silikone) har en tendens til.
Så absolut en anbefaling værd. :)


Nikita

Jeg er ny i hækle-verdenen, og har fået anbefalet mange forskellige hæklenåle, og valgte denne. Den er virkelig god, og lægger rigtig godt i hånden, og får ingen smerter eller lign. trods at man kan hækle i mange timer.
Hæklenålen ligger rigtig godt i hånden, rigtig lette, og en rigtig god pris for et fantastisk stykke værktøj. Jeg køber uden tvivl alle mine andre hæklenåle fra Clover, og anbefaler dem til alle!


Malene

Hæklenålen ligger godt i hånden, og man behøver ikke holde godt fast om den, for at havde den under kontrol. Jeg har før fået seneskedehindebetændelse af at bruge andre hæklenåle, men med disse har jeg ikke oplevet betændelse i håndleddet. Derfor kan jeg kraftigt anbefale dem til andre, der også har svage håndled, eller folk, der gerne vil undgå en betændelsestilstand.
De glider godt på garnet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv