KnitPro

Aluminium Hæklenål

Spar Fra 13 kr. Fra 13 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Her ser du tre udgaver af aluminiumshæklenåle fra KnitPro.

De grå hæklenåle er fremstillet af aluminium af overlegen kvalitet, og er yderst langtidsholdbare med deres anodiserede finish på overfladen. Her er altså tale om en virkelig slidstærk hæklenål.

Er du mere til et ergonomisk udformet håndtag på din hæklenål, så kan du også vælge det. Det sorte gummihåndtag er godt for selv gigtprægede hænder og svage håndled. Ergonomien vil sikre dig høj komfort, og du vil kunne hækle i flere timer uden at få ømme hænder. Vælg mellem sølvfarvet eller guldfarvet aluminiumskrog.

Du behøver ikke bekymre dig om nikkelallergi, da nålene er 100% fri for nikkel.

Jenai Dina

Rigtig god hæklenål. Man har et godt greb på grund af håndtaget. Den glider ikke. Nålehovedet sidder ikke fast i garnet da den er glat og fin. Jeg bruger denne type hæklenål (i forskellige størrelser) til alle mine hækleprojekter, og er så tilfreds med den, at jeg vil anbefale den til alle andre glade hæklere 👍


Gitte Juul Larsen

Har pludselig fået lyst til at hækle igen og da det er mange år siden, kan jeg ikke lige finde mine hæklenåle, så har købt 2 af disse hæklenåle. De er så gode at holde på og hækle med. Hvis jeg får brug for andre størrelser, vil jeg helt sikkert købe dette mærke igen.


Titti

Jeg har flere størrelser af denne hæklenål og er anbefaler dem med glæde. Det ergonomiske håndtag gør at hæklenålen er behagelig at bruge i længere tid. Nålens krog er perfekt, altså spids forude til at stikke ind i hækleværket og med god runding til at holde garnet.


Gitte

Jeg er rigtig glad for de hæklenåle. Den ligger fint i hånden. Nem at hækle med. Købte flere størrelser for at få de størrelser som jeg ikke havde i de gamle hæklenåle. Men jeg skal helt sikkert ha’ skiftet de gamle hæklenåle ud med denne type hæklenåle. :)


Stine

Hæklenålen er god at holde på og hækle med, og så er den bare super pæn at kigge på! Jeg købte en enkelt, fordi jeg manglede den størrelse, men nu overvejer jeg om jeg skal supplere mit øvrige hæklenålslager med lidt ekstra pænhed :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv