Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Krydsnøgleapparat

Spar 16%
Spar 70 kr. 359 kr. 429 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Dette KnitPro Krydsnøgleapparat gør det nemt at vinde dit garn op i en nøgle. Garn som normalt kommer i fed eller bundter skal vindes op før det kan bruges og her er et krydsnøgleapparat uundværligt.

Der findes mange forskellige krydsnøgleapparater på markedet, men dette eksemplar fra KnitPro er både let, kompakt og utrolig nem af anvende. 

Kommer i en praktisk papæske.


Victoria

Jeg er rigtig glad for den. Har arvet en masse garn i meget tynde tykkelser, så jeg har rullet dem op med 3-4 tråde af gangen til de flotteste kager. Jeg sværger på den og synes kvaliteten er helt i top. Man skulle lige finde ud af hvilken vej man skulle dreje så den der holder nøglen i midten ikke drejer af når man drejer og når den lige er fundet så kører det som en leg! ELSKER DEN.


Majbritt

Godt krydsnøgleapparat, der er i brug så ofte at det har en fast plads på mit arbejdsbord.


Diana

Mit første krydsnøgle apparatet, det er meget rart at strikke med nøgler lavet på dette apparatet. Let at anvende og virker til at være en god kvalitet


pia glerup

jeg har skulle lære ikke a dreje for hurtigt rundt på håndtaget ....for så midten af ( den garnet sider rundt om på billedet) den er nem at sætte på igen, men det er jo ikke det der er meningen
derfor kun 3 stjerner


Liselotte Staun

gik i stykker efter kort tid, så er ikke pengene værd.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv