Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

KnitPro

Symfonie Udskiftelige Rundpindesæt Deluxe

3,5 - 8 mm

GRATIS fragt
Spar 699 kr. 699 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Lækkert KnitPro Symfonie Rundpindesæt med 8 par rundpinde i de mest populære størrelser fra 3.5-8 mm. 

Pindene er fremstillet i birk og er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er derudover blankpolerede, så maskerne glider ubesværet og er en sand fornøjelse at arbejde med.

Pindene er udviklet “af strikkere til strikkere” og er et af de førende mærker, der anvendes af strikkere over hele kloden. Pindene er letanvendelige, komfortable og smukke at se på. De er fremstillet i birketræ, og lamineret og bejdset helt specielt, så de får deres flotte overflade.

Alt i alt får du et eksklusivt rundpindesæt med udskiftelige spidser, spidse pinde, handy tilbehør, glatte sammenføjninger og fleksible kabler.

Sættet leveres i et smukt, jacquardvævet etui så du altid har styr på dine rundpinde. Der er holdere til alle 8 par rundpinde, samt plads til opbevaring af kabler og tilbehør.

Sættet indeholder:
8 par udskiftelige rundpinde
Størrelser: 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm
4 wires (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppere
4 kabelnøgle
1 sæt kabelforlængere
1 pindemåler

Camilla

Mine absolut yndlingspinde.. og det siger ikke så lidt, da jeg har prøvet rigtig mange forskellige siden jeg begyndte at strikke. De ligger godt i hænderne, er behagelige at holde på og bliver ikke varme ligesom metalpinde.. Dette er klart det sæt jeg ville anbefale folk som enten vil starte med at strikke eller bare leder efter et nyt rundpinde sæt
To meget entusiastiske 👍👍herfra!


Mirela

    

Jeg er vild med dette sæt. Jeg har brugt stort set alle størrelserne seden, jeg har haft sættet. Det er nemt ud udskifte pindene og flytte dem mellem wirene.
Pindene er glatte nok til at garnet glider ubesværet, men alligevel til at holde på.
Det er et rigtig godt sæt og en rigtig god pris.


Jannie

Jeg er vild med dette sæt. Jeg har brugt stort set alle størrelserne i de tre måneder, jeg har haft sættet. Det er nemt ud udskifte pindene og flytte dem mellem wirene.
Pindene er glatte nok til at garnet glider ubesværet, men alligevel til at holde på.
Det er et rigtig godt sæt og en rigtig god pris.


Lene

Købte sættet til mig selv som forsinket julegave, da jeg lige er kommet i gang med at strikke, og jeg er meget begejstret.
Træpindene er lækre at holde på, og det der gør det så let at arbejde med, er at det er så let at skifte wire undervejs, og ligeledes pindestørrelse.
Kan kun anbefales.


Camilla

Dette var mit første rundpindesæt og jeg har ikke skiftet væk fra det endnu efter mange år. De ligger godt i hånden og er gode spidse til strukturstrik uden at være for spidse. Jeg er rigtig glad for mine og så kan man også købe korte pinde som passer til sættet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv