KnitPro

Trendz Rundpinde 100 cm

Vælg Bredde / Farve

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Rundpindene er produceret i akryl, et materiale, der er utrolig nemt at arbejde med. Pindene bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør, at de kan anvendes med alle slags garn. Desuden er de gode at holde på og giver en god kontrol, også når der arbejdes med garner, der kan virke glatte på andre pinde. Derfor er de helt ideelle for nybegyndere.

Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Med KnitPro Trendz rundpindene får du kvalitetspinde til en fordelagtig pris.


Elsebeth Sørensen

Fra første gang jeg strikkede med trendz blev jeg afhængig af den elastiske modstand jeg fik, når jeg strikkede med dem.
De er perfekte til glatstrikning fordi du kan mærke maskerne, og de er perfekte til snoninger olign fordi de er elastiske.
Jeg bruger dem altid!!!!


Charlotte

Rigtig god strikkepind. Det var min favorit indtil jeg afprøvede Birch basix pindene også fra knit Pro. Jeg er dog vild med at hver størrelse har sin egen farve, det gør det virkelig nemt at finde den rette størrelse til hele strikkeprojektet.


Inge

Det behøver ikke være dyrt, for at være godt. Jeg synes de er gode at arbejde med og glad for mit valg, kan anbefales 👍


line

rigtig gode til en fin pris


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv