Go Handmade

Taske/kurve Base, Sort

Fra 59 kr  Fra 59 kr

Vælg Størrelse

Bund i PU læder til din hjemmelavede kurv. Dette er det perfekt tilbehør til din helt specielle håndlavede kurv. Du kan hækle eller sy bunden fast. Bundene er sorte og fås i flere forskellige størrelser.

Anne-Marie Mortensen

Jeg har nu hæklet taske med denne Go Handmade taske bund str. 10 x 31 cm. Kunne godt ønske mig en der var måske ca 10 x 25 cm. da den taske jeg lavede var noget større end jeg havde regnet med. Dog synes jeg det er en genial måde at få bund i en taske med. Det hele hækles sammen så når tasken er færdig så er den færdig.


Pernille

Flot kvalitet.
Den helt rigtige tykkelse - jeg har prøvet en bund til en kurv hvor jeg brugte Ribbon.
Hullerne er placeret fint i forhold til det garn.
Jeg håber, at der på sigt kommer flere typer bunde til.
Jeg kunne godt bruge en hvor afstanden er længere mellem hullerne - til en nål størrelse 9.


Lone Thykjær

Jeg synes det var lidt spændende at prøve med en bund der ikke var hæklet men mere fast. Det var en meget positiv oplevelse, da jeg fandt en nem og udførlig opskrift på en kurv med PU bund. Det er ikke sidste gang jeg bruger PU bunde


Birgitte Sonsby

RIGTIG god ide. Godt produkt
Giver lige den sidste finish til kurvene. Har "syet" bundene på plads i de kurve jeg havde hæklet i RIBBON fra Mayflower.


Dorte

Dejligt med sådanne bunde, når nu man ikke er så godt til at hækle firkantede bunde :-) Håber de også kommer i brune/naturfarvet!


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv