Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

World of Yarn

Malaga Color Pack

Medium 100% Premium HB Polyakryl

Spar 33% GRATIS fragt
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 70 kr. 139 kr. 209 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Brand:
  World of Yarn
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  5 x 100 g
 • Løbelængde:
  5 x 165 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Let tørretumling
 • Hashtag:
  #hobbiimalaga

Nu kan du også få en af vores favorit akrylgarner i en smuk color bag.

Malaga er hurtigt blevet meget populær hos jer, vores dejlige kunder, da det virkelig er et lækkert og godt kvalitetsgarn.

Leverandøren har kombineret følgende farver i følgende poser:

Malaga Color Pack 1: 1, 5, 7, 9, 10

Malaga Color Pack 3: 2, 31, 32, 33, 34

Malaga Color Pack 5: 18, 23, 24, 35, 36 

Malaga Color Pack 6: 13, 20, 25, 28, 39

Og her er lidt mere info om Malaga:

Blødt og lækkert 4-trådet akrylgarn, som er vundet op i et såkaldt pullskein nøgle. Her kan du nemt starte med den inderste tråd og bruge af nøglet indefra. Vi er mange, der glæder os over fordelen ved at garnnøglet ikke triller rundt under sofaen, mens man strikker/hækler. Eller i tasken, for den sags skyld!

Malaga kommer i et væld af farver og den fine akryl har en skøn, let fylde. Tåler du ikke uld, har du her et lækkert og lunt alternativ. Den er nem at have med at gøre, både på pindene og i færdig form, da det kan maskinvaskes.

I Malaga har du et meget alsidigt garn, som kan benyttes til massevis af projekter, fra beklædning og accessories til interiør som tæpper, puder, m.m.

Malaga er en premium akryl, så den er spundet af en ekstra god kvalitet. Det betyder bl.a. at garnet bearbejdes i flere trin, der godt kan minde om bearbejdning af uld. Blandt andet kæmmes akrylen, hvilket gør den mere fyldig og ekstra blød. Derudover har Malaga gennemgået en Hi-Bulk proces, hvor garnet under produktionen dampes og derfor trækker sig lidt sammen. Det resulterer i en mere behagelig, blød fylde.

Se også Malaga Print, som er en sand farveeksplosion! Der er utallige muligheder for at kombinere Malaga og Malaga Print - de har præcis samme tykkelse og venter bare på at blive sat sammen i et sjovt og flot projekt. 


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Lykke

Lækkert garn der er blødt og varmt. Rigtig god til trøjer hvis man mangler en erstatning til uld. Og den findes i et væld af flotte farver, hvor fantasien kun sætter grænsen.


else

dejligt garn pragtfuld at strikke af. Og så er det dejligt blødt. Håber det kommer i mange foskellige farver.Deligt tykt garn som er fint nu til vinter.
else


Rikke

Dejligt garn at strikke i; blødt og lægger sig jævnt. Jeg købte farver enkeltvis, men denne pakke ser smart ud til at prøve lidt forskelligt


Heidi

Dette garn er helt igennem lækkert. Kvaliteten er i top og jeg glæder mig meget til at komme igang med det. Ærgeligt det udgår.


Jeannette

Lækkert garn at hækle i, og fedt alternativ til uld...

Her er der lavet trøjer og tæpper .


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv