Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

World of Yarn

Malaga Print

Medium 100% Premium HB Polyakryl

Spar 51% GRATIS fragt
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 32 kr. 31 kr. 63 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Brand:
  World of Yarn
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Let tørretumling
 • Hashtag:
  #hobbiimalagaprint

Fortryllende lækre farvekombinationer dominerer i Malaga Print, som er nøglet op i et pullskein nøgle. Her starter du med den inderste tråd og bruger af nøglet indefra. Glæd dig over at garnnøglet kan ligge stille, mens du arbejder - fremfor at rulle rundt på gulv eller i taske.

Det superbløde og fyldige akrylgarn består af fire tråde, som alle har lange farveskift. De fire tråde er tvundet sammen til én tråd, og farveskiftene “mødes” forskellige steder i nøglet. Det skaber unikke, uforudsigelige farvekonstellationer, som gør det afvekslende og fascinerende at arbejde med.

Malaga Print er en premium akryl, så den er spundet af en ekstra god kvalitet. Det betyder bl.a. at garnet bearbejdes i flere trin, der godt kan minde om bearbejdning af uld. Blandt andet kæmmes akrylen, hvilket gør den mere fyldig og ekstra blød. Derudover har Malaga Print gennemgået en Hi-Bulk proces, hvor garnet under produktionen dampes og derfor trækker sig lidt sammen. Det resulterer i en mere behagelig, blød fylde. 

Malaga Print er et godt valg, hvis du ikke tåler uld - det er blødt, lunt og nemt at håndtere, da det kan maskinvaskes.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Vi har også en ensfarvet variant af Malaga, som har nøjagtigt samme tykkelse og løbelængde - så her er der rig mulighed for at lege med farver og spændende kombinationer. Se link til Malaga øverst på siden!

Vær venligst opmærksom på at Malaga Print bliver solgt per nøgle, ikke tre ad gangen, som vist på billedet. Billederne er blot for at tydeliggøre at nøglerne kan variere i udseende pga. de lange farveskift. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Lene

Jeg er normalt ikke tilhænger af acrylgarn. Jeg mindes stadig, hvordan det knitrede og håret, der blev helt elektrisk, når man tog en trøje på.
Derfor blev jeg meget positiv overrasket over Malaga Print. Det er tilmed blødt og rigtig behageligt og let at strikke med. Resultatet bliver meget pænt og jævnt.
Og sikke skønne farver - det var faktisk farverne, der gjorde, at jeg købte garnet på trods af min "aversion" mod acryl.
Derfor 5 store stjerner fra mig!


Ditte

Modtog 1 nøgle som en del af en akryl lykkepille og ville gerne have haft mere end et. Det er så dejligt blødt. Det var ikke noget jeg selv ville have bestilt, men nu hvor jeg har prøvet det kunne jeg godt være fristet til at bestille det til et kommende projekt ☺️


Maja Ottesen Jensen

Virkelig dejligt blødt garn - nu min favorit infinity Møbius tørklæde at gå med.
Dejlige bløde farver, jeg valgte 09 - lækker gennemgående honing farve.
Og så nemt at hækle med, virkelig rart at man kan starte garnnøglen fra midten, så den ikke triller rundt.


Heidi

Det mest fantastiske acrylgarn jeg nogensinde har strikket i.det er blødt, let fluffy-agtigt. flot i tråd stryktur og super lækker at strikke med. Endelig et acryl garn, der IKKE FØLES KUNSTIGT AT HAVE PÅ 🙂Bestemt ikke sidste gang jeg bruger dette garn


Linda

Jeg brugte farve 01 til et halsrør og det har bare de skønneste farveskift, så jeg blev helt glad af at hækle med det. Desuden er det blødt og kradser ikke det mindste.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv