❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

KnitPro

Måtter til Lace Blocking

Spar 28% GRATIS fragt
Spar 90 kr. 229 kr. 319 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Måtter til blocking/udspænding af strikkede eller hæklede projekter i hulmønster.

Anvendelse: vask eller fugt dit strikke- eller hækleprojekt. Stræk derefter projektet ud på måtterne. Fastgør dit projekt til måtten ved brug af T-nåle, så projektet holder faconen, imens det tørrer. Vi anbefaler disse KnitPro T-nåle til Lace Blocking.

Denne teknik er især anbefalelsesværdig til projekter strikket i hulmønster, såsom tørklæder eller sjaler, da det hjælper med at åbne mønsteret op og fremhæve den smukke struktur.

Sættet indeholder 9 måtter der hver måler 30x30 cm. Måtterne sammensættes som puslespilsbrikker, så du kan skabe præcis den størrelse og form, du skal bruge. Desuden er de lavet af skumplast: et materiale, der er nemt at fastgøre T-nålene i.

Måtternes tykkelse: 1 cm 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (2)

Majbritt

Når man har brugt lang tid på et arbejde er det ærgerligt hvis den sidste finish ikke er i orden. Med disse blockingmåtter er resultatet perfekt hver gang.


Bin Isaebel Bellis

Jeg er meget glad for mine måtter til blocking og det er smart at de kan sættes sammen alt efter faconen på det der skal blockes.


Elisabeth

Er så glad for mine blockingmåtter. De nemme at lægge op og sætte sammen, så de passer til det arbejde man skal have blokket.


Stine

Lige hvad jeg manglede til at blokke - så smart at nålene bare bliver siddende, så mit strik holder den angivne facon :)


Line

Et godt redskab til projekter som tæpper, sjaler, mm, der skal spændes ud og kan også bruges til børnebørnene.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv