❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

addi

Sock Wonder Lace

Spar 20% GRATIS fragt
Spar 14 kr. Fra 55 kr. Fra 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Denne skønne, lille rundpind fra tyske addi gør det nu nemmere at strikke sokker, ærmer, vanter og babytøj. addi Sock Wonder Lace er en asymmetrisk rundpind, hvilket gør det nemmere at komme omkring arbejdet, når du nørkler med de små projekter med en lille omkreds. Pindene har nemlig forskellige længder. Den lange pind er 70 mm og den korte pind er 45 mm. Man bruger dem sådan, at man strikker med den lange pind i højre hånd, mens man holder den korte pind i venstre. Er man venstrehåndet er det naturligvis omvendt. Med disse pinde får du mulighed for at strikke en hel sok, uden at skifte pind undervejs. Kablet er det samme som addis andre rundpinde, glat og let, men det er kun 13,5 cm langt. Og når nu det hele er lavet så lækkert, at selv overgangen fra pind til kabel er helt glat, ja så får man bare lyst til at bruge rundpinden gang på gang.

Den lange af pindene har en LACE spids, som altså er spidsere og skarpere end den korte pind.

addi har deres hovedsæde i Tyskland og deres produkter er ligeledes produceret i Tyskland. Med addis redskaber er du garanteret kvalitet med en lang holdbarhed! Pindene er nikkelfri og kan sagtens bruges af allergikere.

Materiale: Nikkelfri messing
Længde på kabel: 13,5 cm
Længde på pindespidser: 45 mm og 70 mm
Samlet længde på rundpind: 25 cm
Tykkelse på pinde: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 mmmai-britt

Mai.britt
jeg har lidt svært ved at starte op på denne sock wonder,
da der ikke er så stor plads til fingrene. Jeg vil osse
spørge, hvordan laves hælen og tåen ?
jeg er ellers enormt glad for hobbii
og venlig hjælpsom personale,
på forhånd tak


Magdalene

Jeg ELSKER de her rundpinde til at strikke strømper. Den længste pind, som jeg strikker med, har en mega god spids, der gør det nemmere at få fat på maskerne. Jeg vil anbefale de her rundpinde til alle der strikker strømper eller evt ærmer på en trøje.


Camilla

Rigtig god til at strikke strømper på. Vær dog opmærksom på at hvis du strikke hæl med hælkappe så vil du komme til at strikke vrang med den korte pind. Det kræver lidt tilvænning, og ellers kan man til den del bruge en ekstra strikkepind.


Margrete

jeg har svært ved at overskue de mange pinde, når man strikker med traditionelle strømpepinde, så denne er jo intet mindre end genial! Det eneste jeg har at klage over er at den kun laves til 5mm, jeg drømmer om ar få den i 6mm


Maya

Genial strømpepind. Virkelig nem at arbejde med. Strømperne flyver nærmest af pindene og resultatet er superfint. Synes det er meget nemmere at få flotte jævne masker på de her pinde sammenlignet med almindelige strømpepinde.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv