Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Maskestoppere - 24 stk.

3.150 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Go Handmade's fine samling af farverige maskestoppere kommer her til dig i en praktisk zipperbag. Maskestopperne glider rigtig godt på strikkepindene og hjælper dig med at holde styr på dine masker, så de ikke glider af pinden, når dit projekt ligger i din taske. De er også rigtig gode, når du skal prøve dine sweatre, der er strikket oppefra og ned, da maskerne ikke falder af pinden undervejs, hvilket vi jo nok alle har prøvet ;-)

Den smarte zipperbag til opbevaring af maskestopperne måler 15 x 12 cm og har et statement med pink skrift på forsiden. Vælg mellem to varianter:

  • Good Stuff
  • It's the little things in life

I pakken får du hele 24 maskestoppere i forskellige størrelser og farver. Du kan regne med at de passer på pinde op til 8 mm.

8 stk small: 18 x 12 mm
8 stk medium: 16 x 10 mm
8 stk large: 14 x 10 mm

Farver: Mushroom, Blå, Hvid og Vintage Pink
Materiale: EVA

Stine

Jeg har primært brugt maskestoppere, der sidder for enden af pinden, men de her små 'baderinge' føler jeg sidder endnu bedre fast. Det giver gode nerver til både strikketasken og ved prøvning af strikketøjet. Kæmpe hit!


Grethe

Disse maskestopper er helt uundværlige, når man skal samle et stort strikkearbejde med ærmer og puld og flere hold rundpinde.
Kan varmt anbefales.


Jeanette

De er helt perfekte til at passe på ens masker, så man ikke taber nogen masker, når strikketøjet skal i tasken eller blot lægges til side.


Dorte

Hvorfor har jeg ikke anskaffet dem noget før ? De er mega gode og giver sikkerhed for at maskerne bliver på pindene.


Victoria

Rigitg fine til at holde på ens masker når projektet fx skal med på turen til arbejde eller bare med ind i stuen. Nej tak til tabte masker jeg finder 4 rækker senere!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv