❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

Bolcheværk

Havtorn & Appelsin – Sukkerfri bolcher

GRATIS fragt
4.200 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Bolcheværk hylder det nordiske smagsunivers med dette bolche, hvor syrlig havtorn kombineres med sød appelsin. I bolchets midte har de tilsat en spids citronpulver til at forstærke syrligheden yderligere. Dette er deres bud på et syrligt (surt) bolche, der sætter mundvandet i gang, men samtidig har en perfekt afbalanceret smag. Det er et lækkert og friskt bolche, der egner sig perfekt til at servere for gæster på en lun sommeraften.

Havtorn er et lille orange bær, der populært omtales som nordens citron. Bærrene stammer fra en busk, som typisk vokser langs kystlinjen. Havtorn er bl.a. fyldt med C-vitamin og antioxidanter, som er med til at styrke immunforsvaret og bidrage til et normalt stofskifte. De har brugt naturlig havtornaroma til at give vores bolcher syrlighed og smag.

Bolcherne med havtorn og appelsin er – ligesom alle vores andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benytter de ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Hos Bolcheværk har de et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige. De ønsker ikke bare, at deres bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

De tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter de også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at de udelukkende gør brug af de aller bedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer. 

Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

Vores bolcher med havtorn og appelsin er perfekte til hverdagsforkælelse. Da de netop ikke indeholder sukker, kan du roligt forsøde tilværelsen med dem, men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

Ud over at du kan nyde vores bolcher med havtorn og appelsin, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

 Ingredienser 

 Sødestoffer: Isomalt, steviolglycosider. Syrer: citronsyre, æblesyre, natriumbicarbonat. Aromaer (0,3%). Farvestof: curcumin, carminer, (beta) carotener. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Kan indeholde spor af: mælk, nødder, soja og gluten.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv