Prym

Ergonomisk Hæklenål

Vælg Bredde

Prym Ergonomic (ergonomiske) hæklenåle er Pryms nye satsning inden for kvalitetshæklenåle, som er ekstra gode og behalige for din hånd. Hæklenålene er ergonomisk udformet, så de ligger godt i hånden på dig og giver dig mange timers hækling, uden ømme hænder og håndled.

Hæklenålene er 17 cm lange og forhandles i størrelser fra 3 - 15 mm.
Størrelserne står med forskellige farver i bunden af hæklenålene, som du også kan se på et af billederne.

Størrelse: 3-15 mm
Længde: 17 cm
Farve: Lilla / Natur
Materiale: Plast

Anja K. Kløve Thostrup

Bestilte denne nål, da jeg ville hækle et par valkede futter. Jeg var en smule skeptisk pga formen på skaftet, da jeg normalvist kun bruger nåle med “fladt” håndtag fordi de runde er ubehagelige for mig. Dog blev jeg meget overrasket over, hvor behagelig den er at hækle med og at man ikke bliver træt i hånden. Denne ergonomiske hæklenål fra Prym er klart en anbefaling værd - også til de skeptiske, som jeg selv.


Britta Elneff

Jeg købte for nylig en hæklenåle med ergonomisk håndtag, den er super god og meget anvendelig for mig som er blevet opereret for slidgigt i hånden og siden haft svært ved at holde på tynde pinde, i øjeblikket er strik udelukket, så hurra for min nye hæklenål. Jeg som troede at jeg aldrig ville få gang i håndarbejde igen, jeg er nu halvvejs igennem mit første virussjal.


Kristin

Er meget hæklenåle-kræsen, men det her er de bedste hæklenåle i verden, de er bare så lækre at hækle med! Smalt, spidst hoved, der gør det så nemt at stikke i maskerne. MEN har dog oplevet at min 7’er knækkede, da jeg hæklede kurve i stofgarn. Så vær forsigtig, når der skal hækles noget stramt - de er jo kun lavet af plastik.


Katja Heinze Klitte

Jeg er vild med den her hæklenål! Jeg har den indtil videre i 2 størrelser og den er en fornøjelse at bruge. Især når der skal hækles kurve i Ribbon garn. Tøv ikke med at købe denne hæklenål - du vil ikke fortryde det :-) Den eneste downside er at man ikke kan få den i mindre størrelser end 6 mm.


jeannette

Da jeg startede med at hækle, købe min mor denne til i størrelse 3 mm. Og bruger den stadig flittigt, især når jeg skal hækle i flere timer. Dens form gør jeg ikke holder krampagtigt på pinden. Kan klart anbefale denne. Eneste minus er at størrelse 3 mm er den mindste.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv