SPAR 13%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Garngruppe Fine, Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC
Hashtag #hobbiirainbow84print

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4 Print

Fine, Super Fine100% Bomuld

Vælg farve: Farve

Rainbow Cotton 8/4 Print er efterfølgeren til vores egen bestseller: Rainbow Cotton 8/4. I denne nye version er alle nøgler multifarvede med flotte farveskift og giver derfor en helt ny dimension til dine garnprojekter. Som altid er farverne designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder og vi har længe glædet os til at vise jer disse nye farver. 

For at give dig en endnu bedre idé om farverne har vores skønne Hobbii Design piger lavet en farveguide til Rainbow Cotton 8/4 Print - Du finder den her.

Rainbow Cotton 8/4 Print er, ligesom Rainbow Cotton 8/4, lavet i en klassisk 8/4 tykkelse og består af 100% blød og naturlig bomuld.  

Garnet egner sig både til strikke og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Du kan selvfølgelig bruge de præcis samme opskrifter, som der bruges til det almindelige Rainbow Cotton 8/4.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Ps. Som en hyldest til vores dejlige medarbejdere og gode venner af huset har vi opkaldt farverne efter dem :-)

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (210)

Nadia Bjørk

Rigtig lækkert garn. Det er spundet godt så det ikke bliver "filtret" ind i hæklenåle mens man hækler.
Jeg er ved at lave dækservietter med Kathrina og synes det giver et rigtig flot farveskift. Katharina er som man nok godt kan se på billedet, et meget piget garn i farverne, og ved at både den lilla og grå er mørke så bliver den pink dominerende.


Rebecca

Dette garn er super lækkert at strikke med. Arbejdet bliver lækkert og blødt, og det er nogle flotte mønstre garnet laver af sig selv.
Jeg er klar ten fan af Tine og Anna. De har nogle flotte farveskift. Købte også Kristine, men det var desværre lidt for lyserødt til mit formål. Dog ville Kristine lave enormt sødt baby pige strik


Pernille

det er nogen skønne farver til mine trøstemus og de bliver dejlig tæt strikket af dette garn uden at man kan se fyldet man kommer i dem og det mister ikke den flotte farve når de bliver vasket.
det er så godt kvalitet at jeg ikke strikker musende af andet garn mere end Rainbow cotton 8/4.


Christina Prang

Fantastisk. Dejlig garn at hækle med. Jeg er simpelthen så fan af det forskellig farveskift den laver. Har lavet nogle bideænder af det og de er bare blevet så fine og utrolig bløde .
Har anbefalet dette mærke til flere fordi det er så fantastisk!


Betina

Jeg er fan :)
det er simpelthen så lækker kvalitet og skønt at havde i mellem hænderne, giver et helt specielt udtryk på dine karklude og ikke to bliver 100 % ens. ikke sidste gang jeg har købt Rainbow Cotton 8/4 Print garnet det er helt sikkert.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% blød bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 170 meter
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27m x 38p
Garngruppe Fine, Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC
Hashtag #hobbiirainbow84print

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv