⏰  SLUTTER OM 48 TIMER ⏰       🖤 BLACK FRIDAY 🖤      Spar op til 80%!

Hobbii

Rainbow Deluxe 8/4

Super Fine 100% Tyrkisk Bomuld

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 6 kr. 16 kr. 22 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% tyrkisk bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  170 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  2,5 - 3,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 60ºC
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowdeluxe84

Mød Rainbow Deluxe: det ekstra stærke medlem af vores store Rainbow-familie. Deluxe versionen består af 100% kæmmet tyrkisk bomuld, som er blød, smidig og exceptionelt slidstærk.

Tyrkisk bomuld er kendt og elsket for sin naturlige glans og de ekstra-lange fibre. Længden på fibrene har stor betydning for at det kan spindes til et fint og glat bomuldsgarn, som er spændstigt og særdeles stærkt. Tekstiler i tyrkisk bomuld holder sig flot i mange år, og bliver bare endnu blødere i brug.  

Rainbow Deluxe udmærker sig desuden ved at være absorberende, men samtidigt hurtigttørrende. Det giver den perfekte balance i et blødt bomuldsgarn, som egner sig til såvel lækre håndklæder og boligtekstiler, som til bluser, toppe og fine sommer styles.

Er du vild med amigurumi, er der stribevis af muligheder for farvekombinationer, da Rainbow Deluxe snildt kan kombineres med øvrige Rainbow 8/4 garner. Af hensyn til pasformen, anbefaler vi blot at du holder dig til en enkelt serie, når du strikker/hækler beklædning.

Ligesom vores øvrige garner i 100% bomuld tåler Rainbow Deluxe kogevask – men vask på høje temperaturer vil uundgåeligt få farverne til at blegne over tid. Medmindre du strikker/ hækler karklude eller håndklæder, anbefaler vi derfor vask ved max 40°C.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (268)

Maria

Jeg brugte farven Dark Chocolate (09) til en hæklet julekringle. Garnet var blødt, nemt at arbejde med og perfekt kringlefarvet :D Jeg har ikke prøvet andre farver endnu, men det skal jeg helt sikkert næste gang, jeg skal bruge bomuldsgarn.


Caroline

Dejligt bomuldsgarn i mange farver. Når man først har prøvet dette, er det svært at gå tilbage til “almindeligt” bomuldsgarn 😅
Rigtig dejligt at hækle fx trøstemus af, men har også lavet babytæppe og babycardigan i garnet


Maria

Super lækkert garn at hækle med. Flotte farver og det holder farverne også efter vask.
Jeg kommer helt sikkert til at skulle prøve flere af deres farver.
Farven på garnet matcher rigtig fint billedet.


Christian Rex

Rainbow Deluxe Er et fantastisk produkt. Findes i et utal af farver jeg foretrækker rainbow deluxe på grund af den særlige glan. man kan bruge rainbow deluxe til mange fantastiske DIY ting


mie

Elsker udvalget af farver og hvor blødt garnet er. Jeg hækler mest med det alm Rainbow cotton 8/4 og synes Deluxe er en smule tyndere så det gør det lidt svært at bruge sammen med Cotton


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv