SPAR 29%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Hobbii

Ribbon

Bulky100% Bomuld

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
8 38% 43 kr
text_you_save

69 kr  Fra 49 kr

Vælg farve: Farve

Vores eget kvalitets-båndgarn bestående af 100% blød og naturlig bomuld. Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder.

Garnet er af ekstra høj kvalitet i forhold til andre Ribbon garner. Det har du vores ord på. Hobbii Ribbon er ikke produceret af overskudsmaterialer, som lignende kvaliteter er. Vores er lavet 100% bomuld og giver en helt anden oplevelse at arbejde med. Kald det hvad du vil, eller gør som os og kald det Danmarks BEDSTE Ribbon-kvalitet.

Garnet kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tasker, tæpper, puder, kurve, grydelapper og meget, meget mere.

Værsgo' at drøm dig væk i de mange smukke farver.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (76)

Trine

Så lækkert ribbon garn... jeg har længe ville prøve det og da jeg tilfældigvis kom forbi en af jeres butikker tænkte jeg at det var nu... det blev til en super flot brødkurv som har gjordt at jeg nu skal igang med nogen flere d dette garn giver så flot et udseende især i forhold til det alm stofgarn jeg har brugt før.
Det er dog lidt hårdt at hækle i, men jeg hækler også stramt


Anette

Så prøver jeg igen. Dette fantastiske lækre suverænt bedste ribbon der eksisterer er helt igennem det bedste til utallige fantastiske projekter ud i hobby verdenen. Den er lækker skøn og ergonomisk god at arbejde med og i. Jeg er totalt ude i hampen når jeg går igang med mine syslerier i Ribbon. Man bliver så fordybet at jublen ingen ende vil tage. Tommel op for denne skønne Ribbon


Jette Storm

Det er en rigtig god garn i har fået lavet der. Dejlig blød og gir ent flot resultat på det færdige arbejde. Havde dog et lille problem med det første jeg købte hvor et nøgle var der 3 ender jeg kunne starte med og så lignede det et brugt nøgle da jeg tog banderolerne af. Men så der var der god service fra jer hvor i sendte et nyt til mig :)


Joan Gauthier

Mit favoritgarn - kan bruges til uendeligt mange ting - jeg selv har hæklet en rund kurv - som på jeres foto i grå ribbon - og den bruges p.t. Til mit igangværende strikkeprojekt
Og så vil jeg lige tilføje at jeg - hos jer har været heldig MANGE gange at finde lækkert garn til særdeles billige penge. Dejligt når nu man strikker meget!


Marianne Kirsten Nielsen

Jeg har nu hæklet en Ribbon taske og jeg måtte have lidt hjælp af min forlovedes mor til at få lavet bunden og efter at have trævlet siderne op en gang fik jeg selv gennemskuet at jeg havde for mange masker og så blev resultatet først da rigtigt flot. Så nu er tasken klar til at få sat en hank på.
Garnet var helt hele vejen igennem.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Garngruppe Bulky
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv