Hobbii

Opskriftsholder, Stor

Vælg farve:

Kan du genkende udfordringen i at finde en god måde at opbevare din opskrift på, mens du strikker eller hækler? Har du prøvet at opskriften kan blive foldet og mast, når den ligger løst i projekttasken og at den måske endda falder helt ud af tasken?

Det går jo ikke! For uden opskrift, ingen lækre strikkede og hæklede sager. Men vi har en super praktisk og flot løsning til dig, der kan genkende de slags udfordringer.

Her kan du nu få vores helt egen opskriftsholder i to neutrale nuancer. Den kan klappes op og din løsopskrift kan sættes fast med nogle stærke magneter. Hvis du skal følge de enkelte skridt i opskriften, vil markere, hvor langt i opskriften du er nået eller hvis du skal holde styr på et diagram, så følger der også en meget lang magnet med, som du kan bruge som læsehjælp. 

Opskriftsholderen har en lomme, hvor du kan opbevare andre opskrifter (for lad os være ærlig: de færreste af os er monogame strikkere/hæklere). En pindemåler kunne ligeledes opbevares i denne lomme.

Opskriftsholderen kommer i to forskellige farver. Skal du bruge en mindre opskriftsholder, så kan du finde den ved at klikke på linket øverst over teksten.

En flot opskriftsholder for dig, der gerne vil have bedre styr på din opskrift, mens du arbejder på sagerne.

Materiale: Canvas

Størrelse: 30,5 x 1,5 x 22 cm

Ann Russell

Rigtig go og praktisk opskrift holder med en go lomme nem at anvende


Diana Ipsen

Nem at anvende og den er rigtig godt, og god lomme til opskrifter.


Pia

Den gør det meget nemmere, linie for linie at følge et mønster


Bente

Er så glad for denne, den gør det let at holde styr på siderne


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv