Hobbii

Nakkelampe Deluxe

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
2 50% 110 kr.

219 kr.  Fra 219 kr.

Vælg Størrelse

Ny forbedret version med længere batterilevetid.

Denne Nakkelampe Deluxe er den perfekte lampe til dig, der gerne vil kunne strikke og hækle i ordentlig belysning. Lampen kan nemlig sættes fast om nakken således, at du har begge hænder fri. Med Nakkelampe Deluxe, kan der vælges mellem 2 lysstyrker. Det er helt enkelt at skifte. Der kræves blot en let tryk på tænd/sluk knappen, hvilket gentages til den ønskede lysstyrke.

Lampens to ender består af LED-pærer, der kan tændes sammen eller individuelt. De to pærer kan flyttes på og tilpasses uafhængigt af hinanden, så du kan have belysning på flere elementer ad gangen, f.eks. strikketøj og opskrift. 

Nakkelampen fås i to størrelser: 60 cm og 73 cm. Hvis man sidder med sit strikke/hækletøj højt oppe mod hagen skal man vælge den lille på 60 cm og sidder man med det i skødet skal man vælge den store på 73 cm.

Venligst vær opmærksom på at der har sneget sig en lille fejl ind i manualen. Batterierne er IKKE inkluderet i pakken. Du skal bruge to AA-batterier for at kunne tage lampen i brug.

Følg venligst vores vejledning om hvor batterierne skal indsættes (se billede).

Teknisk data
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: mellem 6500-7500 kelvin

Lilli

Nu kan jeg igen sidde i stuen med min mand og se tv ...... 😁 har nemlig ikke plads til en standerlampe, så lyset har været et problem , når jeg strikker samtidig med en god film. Nu er det på med denne geniale nakkelampe og vupti, så er der dømt hygge sammen . Hvorfor har jeg ikke fået øje på den før ? Anbefalelses værdig til alle dem , der ikke kan finde ud af at sidde med hænderne i skødet , denne lampe generer ikke og giver heller ikke genskær i tv’et .


Mette

Super god til at hækle med. Man kan nøjes med bare at bruge det ene lys, hvilket også virker godt.
Man kan også bruge den, når man laver mad udenfor i mørket på grillen. OG hvis ens strømselskab vælger at slukke for strømmen kl 17.00, OG igen kl 20.00 fordi de lige skal fikse noget, uden at give beboerne besked. Det er virkelig mørkt på landet, så her er lampen også god til at lyse, når man skal vaske op ☺️❤️☺️


Khanh

Jeg er så glad for min nakkelampe. Jeg bruger den, når jeg sidder og strikker i bilen, og når jeg ser film med familien. Derudover bruger jeg den også når jeg sidder og læser.
Den er fleksibelt i leddene, så man kan let justere hvor lamperne skal lyse hen, da jeg sidder meget forskelligt i en stol, sofa eller seng. Så kan jeg altid få ordentligt lys på strikketøjet.
Virkelig god investering


My Linh

Virkelig fantastisk nakkelampe! Har altid problemer med, at der ikke er nok belysning når jeg hækler, og ser tv samtidig. Min veninde anbefalede derfor denne nakkelampe dog var jeg lidt skeptisk i starten. Må dog indrømme, at det er et af mine bedste køb! Kan klart anbefale alle, at anskaffe sig en 😉 Desuden kan den også bruges til andre ting end hækling såsom hvis der skal læses en bog 📖


Mia

Elsker min nakkeleampe - så god og behagelig. Kan se meget bedre nu i de mørke stunder. Min mor købte straks en til sig selv herinde, efter hun lånte min :)
Bruger den til strikke, hækle og læse bøger for børnene (fx ved sengetid, hvor sengelampen er for meget lys, så giver nakkelampen mere "hule" hygge belysning eller hvis de har lavet en hule, jeg skal ind og læse i)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv