Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Baby Cotton Organic Midi

Fine 100% Egyptisk Bomuld

Spar 50% GRATIS fragt

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Egyptisk Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  105 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 29 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Hvid 95°C / Må ikke tørretumbles / Kan stryges ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiibabycottonorganicmidi

Baby Cotton Organic Midi er vores lækre GOTS-mærkede Baby Cotton, bare i en lidt tykkere udgave. Midi svarer til en 8/6 bomuld, altså en rigtig god, alsidig tykkelse, som kan hækles eller strikkes på 3,5-4 mm.  

Hobbii Baby Cotton Organic serien består af 100% ren, lækker bomuldskvalitet i absolut særklasse. Det er spundet af de fineste egyptiske bomuldsfibre og er produceret på miljøvenlig vis for Hobbii. Og så er det endda vegansk.

Af alle bomuldstyper, hører den egyptiske bomuld til i den eksklusive klasse. Den er berømt for at være ekstra slidstærk, blød og med en fantastisk holdbarhed. De lange eksklusive bomuldsfibre er ekstra luksuriøse, og benyttes til de fineste bomuldsprodukter verden over.

Den økologiske bomuld i Hobbii Baby Cotton Organic Midi er dyrket med omhu, og bliver udelukkende håndplukket under høst. Derved kan man høste på det helt rette tidspunkt, når planten er moden og har fået tid til at udvikles optimalt.

Den nænsomme plukning betyder endvidere, at fibrene bevarer sin fylde, spændstighed og længde. Det har resulteret i et af de lækreste bomuldsgarner, vi længe har haft i hænderne.

P.S. Leder du efter et bomuldsgarn, som slet ikke er indfarvet, finder du det i fv 15, som er helt rå, naturlig og ufarvet. Vær blot opmærksom på, at nuancen kan variere mere end almindeligt fra lot til lot.

Hele Baby Cotton Organic serien er selvfølgelig GOTS certificeret (Nr. ICEA-TX-273) og er dermed din garanti for, at garnet er produceret med omtanke og respekt for miljøet - helt uden brug af kemiske pesticider og kunstgødning mm. 

Om GOTS:
GOTS certificering er en internationalt anerkendt standard, som benyttes for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion af økologiske tekstiler. Det betyder meget høje krav til alle led i forsyningskæden, lige fra råvarerne høstes, til du har det færdige produkt på pindene. Du kan læse mere om GOTS certificeringen her: https://www.eco-branding.dk/miljoemaerkning/gots.aspx

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (6)

Delphine

Dette garn er blødt og lækkert at arbejde med. Jeg har hæklet en nusseklude med det, med farverne Eucalyptus og Undyed. Meget fine blide farver.


Lindie

Mega blødt og lækkert at arbejde i. Strikker pt en bluse i denne egyptiske bomuld lagt sammen med Diablo garn


Lajla

Jeg har hæklet en lille bluser i str 92, med kanin, til mit barnebarn, super lækker at arbejde med


Lajla

Har brugt dette garn til at strikke små søde handsker i grøn til 2 af mine dejlige børnebørn


Christian

Det her er BARE et lækkert garn! Vildt blødt og super nemt at arbejde i ❤️


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv