Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Crochet Journal

Spar 22% GRATIS fragt
Spar 33 kr. 116 kr. 149 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Format:
  167 x 235 mm
 • Sideantal:
  80 sider / 120 g
 • Mærkning:
  FSC mix og Svanemærket

OBS! Journalen er på engelsk. Ønsker du en dansk version - klik da på linket over teksten.

Hvis du spørger os, så bør enhver hækler - nybegynder som erfaren - eje en personlig hæklejournal som denne! Derfor har vi hos Hobbii selvfølgelig designet en til dig. Med Hobbii Crochet Journal kan du få hjælp til at holde styr på dine nuværende og tidligere hækleprojekter.

Journalen kommer i en overskuelig størrelse med blødt cover, og indeholder 80 sider af lækkert, tykt papir (FSC mix og Svanemærket) samt en bogmærkeflap til at holde styr på, hvor i bogen man er nået til. Journalen er lavet med en schweizisk binding (åben ryg), så siderne kan ligge helt ned når man bladrer i den. Ja og så er denne herlighed printet i Danmark.

Siderne er inddelt sådan, at du på den ene side kan notere alt hvad du har brug for at huske omkring dit projekt, ved at udfylde de fortrykte linjer. Det er linjer til garntype, hæklefasthed, farve- og lotnummer, vaskeanvisning, modtager osv osv. Når du senere hen vil mindes om detaljerne i dine tidligere projekter, så kan du bare slå op i journalen. Alt det du aldrig vil kunne huske i hovedet findes her ;)

På den anden side har du en prikket side, der minder om det du kender fra de populære bullet planners. Denne side er super god til at tegne mønstre på, lave illustrationer, skrive notater løbende, tælle omgange mm. 

Denne personlige Crochet Journal er et musthave for  alle  - uanset hækleniveau!

Oline

Super lækker notesbog. Jeg manglede virkelig et sted hvor jeg kunne skrive mine projekter og opskrifter ned - og denne er perfekt til det. Jeg hækler mest efter engelsk opskrifter og laver mine egne på engelsk, så det er rart at den også kan købes på engelsk!
Inden kan man blandt andet skrive: Projekt, designer, garntype, materialer der er brugt, farvenummer, hæklefasthed, hæklenål str, hvor meget garn der er brugt, sværhedsgrad, start/slutdato mm.


Louise

Super lækker lille notesbog i god kvalitet, der gør det super nemt at holde styr på mange forskellige projekter. Rigtig dejligt, at den også tilbydes på engelsk. :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv