Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Snowstorm

Bulky 100% Uld

Spar 33 kr. 33 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  50 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  8 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 12 m x 16 p
 • Anbefalet hæklenål:
  9 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 8,5 m x 5,5 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask 30°C med uldvaskemiddel / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiisnowstorm
Lækker, tykt garn i 100% ren uld, med et enkelt og rustikt look. Snowstorm er løst spundet og får derfor et meget smukt, fyldigt udtryk i det færdige arbejde, strikket såvel som hæklet.
Garnet er nemt at arbejde med og det går hurtigt på en stor pind/nål. Du kan sagtens kan variere tætheden af dit strik eller hækling, ved at gå en pind/nål op eller ned mellem str. 7 og 9.
Snowstorm vil være et godt valg til en lun poncho, en tyk trøje eller jakke, eller strik en klassisk sweater med mønster på bærestykket. Den rene uld holder dig varm i koldt vejr og kan også fint fungere som overtøj, når vejret bliver lidt lunere.

Udover vask og farvning er Snowstorm ubehandlet, og kan derfor bruges til valkning/filtning af fx futsko, hatte, vanter, eller stribevis af spændende interiør-ting.


Vær venligst opmærksom på at garnets tykkelse varierer mellem tynd og tyk, hvilket giver garnet sit helt eget udtryk.
Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (33)

Stephanie

Det her er mit absolutte favorit garn - det er fantastisk at hækle med og projekterne skrider hurtigt frem på en relativ stor nål. Jeg har pt. hæklet to chunky sweatere i det her garn - en til mig selv og en til min mor. Jeg har været så glad for min egen sweater, at jeg har købt mere af garnet til at hækle hele tre sweatere mere. En mere i farve 20 og 23 - da min mor så farve 23 måtte hun også bare have en til i den farve. Garnet er perfekt til opskriften "The Chunky Balloon Sweater", som jeg købte på nettet.
Garnet får kun de varmeste anbefalinger herfra!


Laila

Lækkert garn at strikke med. Er flot strikket med en enkelt tråd.

Rigtig flot, strikket med dobbelt tråd og i perlestrik.
Jeg har lavet et køretæppe til bilen og "perlerne i strikken" stod rigtig flot frem. Jeg er rigtig godt tilfreds og har købt garn til en trøje som jeg snart skal igang med.


Tanya

Lækker kvalitet til prisen. Man oplever knuder på garnet, hvor trådene er samlet, men det er ikke så ofte at det er til gene.
Jeg strikker en bluse og synes at maskebilledet fremstår utroligt smukt, så garnet er godt, hvis man gerne vil have fokus på de fine detaljer i et flot mønster.


pia

Snowstorm er det bedste tykke uldgarn jeg har strikket med. Er lige blevet færdig med en tyk sweater med mønster, råhvid med mørk brun og beige mønster. Dejlig til kølige forårsdage. Skal i gang med en poncho ensfarvet med snoninger og en plaid til næste vinter hilsen Pia


Anna Regine

Jeg blev enormt overrasket over, hvor lækkert det her garn er, den yderst fordelagtige pris taget i betragtning. Det kradser ikke, og maskebilledet fremstår smukt og tydeligt. Jeg skal helt klart eksperimentere mere med Snowstorm! Især, når der er så mange smukke farver.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv