Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Hobbii

Umami

Super Bulky 78% Premium Akryl, 22% Uld

Spar 84 kr. 84 kr.

Andre forslag

Umami Tweed Umami Tweed
88 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  78% premium akryl, 22% uld
 • Vægt:
  150 g
 • Løbelængde:
  83 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  9 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 10 m x 14 p
 • Anbefalet hæklenål:
  10 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt.
 • Hashtag:
  #hobbiiumami

Umami er et af vores tykkeste garner, et stort nøgle fyldt med 150g vamset, super bulky blødhed. Det ideelle blanding af uld og akryl gør garnet både slidstærkt og dejligt varmt.

Garnet har en flot struktur, som også er nem at arbejde med. De to fibre giver smukke farvetoner, da uld og akryl varierer med en anelse forskel i nuancerne. Farverne vil holde sig flotte år efter år.

Er du nystartet strikker eller hækler, er Umami et rigtig godt garn. Maskebilledet bliver jævnt og flot, og man kan hurtigt afprøve kreative ideer og se resultater af anstrengelserne i et færdigt projekt.

Umami kradser ikke, men er blød mod huden og kan maskinvaskes, hvilket gør det anvendeligt til et utal af projekter til hele familien. Den glimrer i såvel tæpper, puder og accessoires, som i en lun jakke, poncho eller sweater med volumen.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (19)

Lene

Garnet er meget blødt og behageligt at strikke i - noget anderledes, når man lige er blevet færdig med en bluse strikket på p. nr. 2,5 :). Garnet strækker ikke helt så langt, som jeg forventede. 83 meter i et bundt på 150 gram lyder heller ikke af så meget, men giver dog et ordentligt stykke, og arbejdet skrider hurtigt frem. Jeg er i gang med en trøje til mit barnebarn, og det bliver én med "gods" i :)
Jeg er noget spændt på, hvor lang tid sådan en trøje er om at tørre, når der ikke må bruges tørretumbler. Men den skal sikkert ikke vaskes så ofte, så det går nok.


Lene

Garnet er meget blødt og behageligt at strikke i - noget anderledes, når man lige er blevet færdig med en bluse strikket på p. nr. 2,5 :). Garnet strækker ikke helt så langt, som jeg forventede. 83 meter i et bundt på 150 gram lyder heller ikke af så meget, men giver dog et ordentligt stykke, og arbejdet skrider hurtigt frem. Jeg er i gang med en trøje til mit barnebarn, og det bliver én med "gods" i :) Jeg er noget spændt på, hvor lang tid sådan en trøje er om at tørre, når der ikke må bruges tørretumbler. Men den skal sikkert ikke vaskes så ofte, så det går nok.


Mette

Det er virkelig noget lækkert garn, jeg laver gerne huer til mine mænd herhjemme i det, for det er både lækkert, blødt, varmt og ikke for varmt faktisk 👏🏻


Merete

Garnet er meget blødt og varmt, når man sidder og arbejder med projektet. Det går stærkt fremad med at hækle på de store pinde, og man kan hurtigt se et resultat af sine anstrengelser. (Oplevede dog et par knuder på garnet).


Lisette

Synes selv det er blødt og godt at hækle i, da det ikke falder for meget fra hinanden når man håndtere det. Danner dog lidt meget 'ekstra pels' der flyver lidt rundt når man arbejder med det.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv