Hobbii

Dahlia

Fine 100% Bomuld

SPAR 70 kr. 89 kr. 159 kr.

Levering 2-4 dage

Fragt fra 19 kr.Gratis over 549 kr.

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2022
 • Brand:
  Hobbii
 • Garnfibre:
  100% bomuld
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiidahlia

Hobbii Dahlia er det perfekte “cake-garn” med de flotte lange farveskift. Garnet består af fire tynde bomuldstråde med gradvise farveskift, så du får de flotteste farvespil i dine strikkede eller hæklede projekter.

Alle farvevariationerne i Dahlia er nøje sammensat for at give de smukkeste farveudtryk. De gradvise farveskift giver nærmest en dip-dye effekt, som især kommer til sin ret i hæklede eller strikkede sjaler. Garnet er dog også perfekt til andre projekter som tæpper, tørklæder eller tøj til både børn og voksne.

Hobbii Dahlia består af 100 % ren bomuld og kommer i store nøgler af 200 gram, så der går cirka ét nøgle til et sjal. Det bløde bomuld gør garnet helt perfekt til sjaler, da bomuld har en smule tyngde. Det giver sjalet et smukt og naturligt fald, når det tages i brug.

Du kan selv justere farveoplevelsen, når du arbejder med Hobbii Dahlia. Garnet er designet med en ”easy start” fra garnets midte, men du også give dit projekt et helt anderledes udtryk ved at starte udefra. Det vil ændre farveskiftet så et garnnøgle, der for eksempel går fra lys til mørk, i stedet går fra mørk til lys.

Tip: Du kan gøre et mere overskueligt at arbejde med fire tråde ved at køre dem igennem en lille perle før garnet tages i brug. På den måde vil alle tråde følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (15)

Emelie

Skønt garn med lækre gradient. Som ikke så øvet kan det til tider blive lidt bøvlet med de fire tråde. Dog var kvaliteten nem at arbejde med og garnet filtrede ikke meget. Kun det allre sidste styk filtrede sammen. Men det skal jeg bare være opmærksom på næste gang jeg skal til at arbejde med det. (Og det skal jeg snart )


Majbritt

Skønt garn med lang løbelængde og flotte lange gradvise farveskift. Jeg strikker på et tæppe og det er svært at slippe arbejdet, jeg må lige strikke en pind mere for at se hvordan farverne tegner sig.


Carina

Rigtig flot og lækkert garn med gode lange farveskift. Er vild med at hækle i dette garn.
Er ikke sidste gang jeg køber og bruger dette garn. Det er helt sikkert


Annette

Det er utroligt nemt at arbejde med, og farveskift er virkelig flydende og flotte. Jeg er ved at lave et sjal og det er allerede super smukt.


Mette

Vidunderligt garn, jeg elsker virkelig farveskiftene i dette garn. Jeg købte 5 nøgler af det og det bliver det smukkeste sofatæppe.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv