Udforsk vores bedste priser her!   🎈 🎉 FØDSELSDAGSUDSALG🎉 🎈   Spar op til 57%

KnitPro

Nova Cubics Strømpepinde

Spar Fra 91 kr. Fra 91 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

KnitPro Nova Cubics Strømpepinde er det optimale valg for dig, der skal strikke små diametre med små, regelmæssige masker. Strømpepindene fås i to længder: 15 og 20 cm. Begge kortere end normale strømpepinde, hvilket gør det behageligere at strikke de helt små omkredse.

Firkantede strikkepinde er ideelle for nybegyndere, da de er nemmere at holde på end de klassiske runde strikkepinde. Af samme grund er de også gode at bruge, hvis man lider af gigt eller har svage håndled.

Med Nova Cubics serien får du det bedste fra begge verdener: styrken og den glatte overflade fra messingen, samt den firkantede form, der gør strikkepindene lette at holde på.

Strømpepindene findes i to længder: 15 og 20 cm, og i alle størrelser fra 2-8 mm. Hver sæt indeholder 5 stk. strømpepinde.


Mille

Var lidt skeptisk i starten, men må indrømme, det hurtigt blev gjort til skamme! Det er uden tvivl de bedste strømpepinde, jeg nogensinde har prøvet. Garnet glider nemt, man holder let men fast, pinden ligger godt i hånden på en helt anden måde, end de “almindelige” strømpepinde. Jeg skal helt klart have skiftet mine pinde ud med de her firkantede


Kate Juhl

En fantastisk opfindelse. En halv time efter jeg fik en rundpind foræret, var jeg i gang, og nu er jeg begyndt at skifte alle mine strikkepinde ud. Får ikke ondt i fingrene af at strikke, og strikketøjet glider glat på pindene.


Ann-Marie Mathiesen

Disse firkantet pinde burde have 10 * efter jeg gik over til kun at strikke med firkantet pinde, har jeg ingen problemer mere, med skuldre og arme, det bedste der endnu er opfundet :)


Ulla Rønnov Johansen

Firkantede pinde er super til hænder med slidgigt. Og meget hurtig levering fra hobbii


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv