Vores bedste priser!   I ❤️ YARN UDSALG   Spar op til 57%

Hobbii

Nakkelampe Deluxe - Sort

Spar 219 kr. 219 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Ny forbedret version med længere batterilevetid.

Denne Nakkelampe Deluxe er den perfekte lampe til dig, der gerne vil kunne strikke og hækle i ordentlig belysning. Lampen kan nemlig sættes fast om nakken således, at du har begge hænder fri. Med Nakkelampe Deluxe, kan der vælges mellem 2 lysstyrker. Det er helt enkelt at skifte. Der kræves blot et let tryk på tænd/sluk knappen, hvilket gentages til den ønskede lysstyrke.

Lampens to ender består af LED-pærer, der kan tændes sammen eller individuelt. De to pærer kan flyttes på og tilpasses uafhængigt af hinanden, så du kan have belysning på flere elementer ad gangen, f.eks. strikketøj og opskrift. 

Nakkelampen fås i to størrelser: 60 cm og 73 cm. Hvis man sidder med sit strikke/hækletøj højt oppe mod hagen skal man vælge den lille på 60 cm og sidder man med det i skødet skal man vælge den store på 73 cm.

Følg venligst vores vejledning om hvor batterierne skal indsættes (se billede).

Teknisk data
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: mellem 6500-7500 kelvin

Sandra

Jeg elsker den simpelthen!

Den lange version er lige til mig: Uanset om jeg sidder eller ligger, kan armene indstilles helt efter behov. At hver lygte har sin egen batteri er et kæmpe plus, for så sparer jeg batteri når jeg kun skal bruge lidt lys fra en af lamperne.

Den er måske lidt tung når man aldrig har brugt lignende før, men så kan man være sikker på, at den til gengæld bliver lige præcis hvor den skal være når man skal sætte sig lidt til rette en gang imellem.


Lilli

Nu kan jeg igen sidde i stuen med min mand og se tv ...... 😁 har nemlig ikke plads til en standerlampe, så lyset har været et problem , når jeg strikker samtidig med en god film. Nu er det på med denne geniale nakkelampe og vupti, så er der dømt hygge sammen . Hvorfor har jeg ikke fået øje på den før ? Anbefalelses værdig til alle dem , der ikke kan finde ud af at sidde med hænderne i skødet , denne lampe generer ikke og giver heller ikke genskær i tv’et .


Naja

Dejlig lampe til de mørke vintermåneder! Mindre generende for kæresten når vi ser tv om aften, da jeg vælger at bruge kun den ene af lamperne.
Let at indstille om nakken og samtidig giver de 2 lys-indstillinger flere muligheder. Bruges flittigt til strikke/hækleprojekter og til at læse.
Jeg har valgt den lange udgave, som fungerer fint for mig. Kan sagtens bruges selv hvis man sidder med ting tæt på ansigtet fremfor i skødet :D


Mette

Super god til at hækle med. Man kan nøjes med bare at bruge det ene lys, hvilket også virker godt.
Man kan også bruge den, når man laver mad udenfor i mørket på grillen. OG hvis ens strømselskab vælger at slukke for strømmen kl 17.00, OG igen kl 20.00 fordi de lige skal fikse noget, uden at give beboerne besked. Det er virkelig mørkt på landet, så her er lampen også god til at lyse, når man skal vaske op ☺️❤️☺️


Mathilde

Rigtig god nakkelampe. Købte både en til mig selv og en til min mormor. Vi er begge glade for den.
Dejligt at man kan justere begge sider og have lys på både garn og opskrift samtidigt. Dejligt at den kan købes i flere længder så den passer til os som strikker med hænderne i skødet, og dem som vil have det tættere på. Den er god stiv, så den holder indstillingen og er på ingen måde tung om nakken.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv