Hobbii

Knitting Journal

Vælg farve:

OBS! Journalen er på engelsk! Ønsker du en dansk version - klik da på linket over teksten.

Hvis du spørger os, så bør enhver strikker - nybegynder som erfaren - eje en personlig strikkejournal som denne! Derfor har vi hos Hobbii selvfølgelig designet en til dig. Med Hobbii Knitting Journal kan du få hjælp til at holde styr på dine nuværende og tidligere strikkeprojekter.

Journalen kommer i en overskuelig størrelse med blødt cover, og indeholder 80 sider af lækkert, tykt papir (FSC mix og Svanemærket) samt en bogmærkeflap til at holde styr på, hvor i bogen man er nået til. Og så er denne herlighed printet i Danmark.

Siderne er inddelt sådan, at du på den ene side kan notere alt hvad du har brug for at huske omkring dit projekt, ved at udfylde de fortrykte linjer. Det er linjer til garntype, strikkefasthed, farve- og lotnummer, vaskeanvisning, modtager osv osv. Når du senere hen vil mindes om detaljerne i dine tidligere projekter, så kan du bare slå op i journalen. Alt det du aldrig vil kunne huske i hovedet findes her ;)

På den anden side har du en prikket side, der minder om det du kender fra de populære bullet planners. Denne side er super god til at tegne mønstre på, lave illustrationer, skrive notater løbende, tælle omgange mm. 

Denne personlige Knitting Journal er et musthave for  alle  - uanset strikkeniveau!

Sideantal: 80 sider / 120 g
Format: 167 x 235 mm
Mærkning: FSC mix og Svanemærket

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv