Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Prym

Strikkeelastik – 200m

Spar 39 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Tynd og transparent elastiktråd der hækles/strikkes med i ribkanter, eller tages med i opslagskanter på glatstrikkede stykker så kanten ikke ruller.
Elastikken kan anvendes til alle garnkvaliteter - og farver.

Længde: 200 m
100% Polyamid
Kan vaskes ved op til 95°C.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (4)

Elisabeth

Er igang med at strikke strømper til mig selv, hvor strømpegarnet (købt andetsteds fra) må være spundet anderledes end andet strømpegarn så det ikke rigtigt trækker sig sammen i ribben som normalt. Har strikket elastikken med i skaftet, og nu opfører ribben sig lidt mere som forventet :) Helt usynlig i forhold til sort er den ikke, men tror man skal helt tæt på for at det kan ses. Jeg har ikke strukket elastikken synderligt mens jeg strikkede, men det tror jeg også burde kunne lade sig gøre for at få strikketøjet til at trække sig mere sammen.


Majbritt

Elastikken er tynd og usynlig uanset om den strikkes med eller bruges til korrektion af ribkanter der gerne må være elastiske og samtidig skal sidde pænt til. Jeg hat brugt den i Novice Sweateren for at få det helt perfekte look.


Lærke

Jeg bruger denne strikkeelastik til at sikre mine ribkanter i strikkearbejde, så de ikke bliver løse med tiden og så de holde elasticiteten. Hvis der er tale om tykt garn lægger jeg bare elastikken dobbelt.


Stine

Jeg har primært brugt den til at stramme (strikkede) halskanterne op, der enten var lidt slatne eller bare havde brug for noget formgivning, og den fungerer upåklageligt :)


Marianne

Det gør at en bluse eller sweater bedre holder formen når man strikker elastikken med i ribkanten det har jeg gjort meget.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv