FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Hobbii

Strikkefisk - Jul - 10 ringe

Spar 50%
Spar 34,50 kr. 34,50 kr. 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om produktet

 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  Metal
 • Farve:
  Guld
 • Antal ringe:
  10/11

Sød strikkefisk med en lille julefugl - til dig der ikke kan få jul nok i de kolde måneder, hvor vi ekstra meget hygger os med garnet i hænderne.

En strikkefisk er et super godt tælleredskab, når du fx skal holde styr på dine omgange på rundpinden. Den hjælper dig bl.a. hvis du skal lave udtagninger på hver 10. række i dit arbejde. I modsætning til fx digitale omgangstællere, er det med en strikkefisk næsten umuligt at glemme at tælle alle omgange, da du fysisk er nødt til at flytte strikkefisken fra den ene pind til den anden hver gang du møder den.

Læs her hvordan det virker:

Du sætter strikkefiskens første ring på pinden på omgangens start. Når du har strikket en runde og møder din strikkefisk igen, så stikker du strikkepinden igennem ringen lige under den ring der sidder på pinden. Så strikker du videre. Når du har været igennem alle ringene er det tid til at lave din udtagning. Nemt, ikk?

Strikkefisken kan bruges til pinde op til 8 mm.

For at undgå forvirring, så skal du være opmærksom på, at denne strikkefisk faktisk har 11 ringe. Det har den, fordi den sidste ring kan tages af, hvis du ikke ønsker et vedhæng på din kæde. Vedhænget kan altså åbnes og tages af, og du kan bruge det som en almindelig maskemarkør. Du kan også tage et kig på vores andre maskemarkører, hvis du ønsker at udskifte vedhænget på din strikkefisk!

Lillian

Fin strikkefisk med 10 ringe, vedhæng samt en ring til at fastgøre i strik-projekt. Når man fastgør strikkefisken yderste ring føles den ikke tyngende mens man strikker. Strikkefisk gør det nemt at holde styr på antal pinde i et strikmønster så som hulmønstre, snoninger, ind- og udtagninger m.m.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv