KnitPro

Basix Birch Rundpinde

Vælg Længde / Tykkelse

Rundpinde i birketræ fra KnitPro’s Basix Birch-serie. Pindene fremhæver træets naturlige egenskaber og styrke, og har den flotte, lyse farve fra birketræet. Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Birketræspindene er ideelle til tykkere garn, da de glider nemt gennem maskerne uden at trevle garnet. Rundpindene fås i hele seks forskellige længder: 40, 60, 80, 100, 120 og 150 cm, og i størrelser fra 4-25 mm, så der er pinde til ethvert projekt.

Det behagelige naturmateriale gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.


Hanne Ingemann Olsen

Supergode pinde. De er laminerede så maskerne glider let og så er spidsen helt spids på selv en p 6,5. De er et prisvenligt alternativ til de langt dyrere Harmony Wood og lige så gode. Faktisk kan man også bedre se maskerne på en ensfarvet pind. Dem vil jeg have i strikkekurven fremover sammen med Nova😀


Karen Keis Hansen

Super gode at strikke på. Dog ville jeg gerne have at den på 40 cm havde haft et længere pindestykke da jeg har slidgigt i mine fingre, så pindestykket er for kort til at holde på. Det er jo for dyrt at sende den retur og få den byttet til en ærmepind i et andet mærke.


Charlotte

Rigtig god strikkepind, jeg skal helt sikkert have købt flere størrelser.
Grundet gigt i fingrene kan jeg ikke længere strikke på metal pinde. Jeg har afprøvet en del forskellige i plast, bambus og træ men det her er klart de bedste.


Viktoria

Super god strikkepind!❤️
Jeg er selv en nybegynder og maskerne glider og holder sig så let på pindene.
Prisen er også super god😍
Bliver 100% anbefalt👍🏻


Grethe

Supergode - fantastiske virkelig gode st strikke med. Jeg vil efterhånden udskifte mine gamle rundpinde til disse. Og en meget prisvenlig pris. Et virkelig godt produkt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv