Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Cotton Kings

Sultan

Fine 100% Bomuld

Spar 139 kr. 139 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Cotton Kings
 • Indhold:
  100% bomuld
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiisultan

Sultan er et lækkert "cake-garn" i 100% blød bomuld. Garnet består af 4 tynde bomuldstråde. De er ikke er tvundet sammen, som gør det helt perfekt til sjaler, tæpper og tørklæder, hvor de lange flotte farveskift kommer til sin ret.

Cotton Kings  Sultan fås i mange pragtfulde farvekombinationer og kommer i store lækre 200 grams nøgler med en løbelængde på cirka 800 meter. Nogle af farverne er i det populære tone-i-tone farveskift og skifter med én tråd ad gangen. Der, hvor nuancen skifter, vil du finde en lillebitte knude i en af de fire sammentvundne tråde, som garnet består af. Du kan enten arbejde henover den, som mange med sindsro vælger - eller du kan trække en lille snip af garnet (hele den sammentvundne tråd) ud og hæfte det på bagsiden af arbejdet. Derved fordeles det lange skift jævnt over nøglets 800 meter med et superflot resultat, hæklet såvel som strikket. De har et umanérligt smukt farveforløb, hvor farvenuancen skifter fra lys til mørk - eller omvendt, alt efter om du starter inderst eller yderst i nøglet.

Brug det til sjaler og sommerlige tørklæder, hvor nuanceskiftet kommer helt til sin ret, i ét langt håndarbejde. En fin bolero, en sommerkjole eller -bluse, hvor du kan få den fineste dip dye effekt frem, kunne også blive et hit, både til voksne og børn.

Der går cirka ét nøgle til ét sjal/tørklæde.

Tip: Før Sultan nøglet tages brug køres alle 4 tråde gennem en lille perle, så trådene følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (38)

Birte

Det er første gang, jeg bruger dette garn, og jeg er i gang med at strikke et sjal. Det er så lækkert, blødt og dejligt garn at arbejde med, og det er ikke sidste gang, jeg køber denne type. Farverne er også skønne, og jeg glæder mig til vinteren, hvor jeg skal bruge mit sjal rigtig meget.
Mange hilsener fra
Birte


Birthe

Jeg har efterhånden købt nogen stykker af denne dejlige Cotton Kings Sultan. De er tryllet til dejlige kortærmede bluser, som min datter og jeg nyder at bruge. Jeg foretrækker at strikke, men garnet er også genial til hæklede bluser. Ikke sidste gang jeg bruger det, næste projekt bliver nok en taske


Zende

Fantastiskt garn, og det er flere ganger på ekstra-pris! Jeg synes med en hæklenål 4-5 at det blir meget blødt og dejligt draperet tøj af det. Det er meget garn for pengerne, og knuderne er ikke forstyrrende over hovedet fordi de er så små.

Jeg kommer til at lave mange ting af disse garn!


Julie

Det er så mange fine farver at vælge imellem, og jeg kan godt lide, at garnet har sin eget farveforløb, hvor trpdene langsomt skifter og farverne glider over i hinanden. Samtidig er det dejligt at arbede med, de fire tråde følges rigtig pænt ad, og garnet "skiller" ikke.


Helena

Jeg har købt 6 ruller af dette garn i forskellige farver og er nu igang med at strikke et sommer sjal, så jeg har valgt at bruge nogle større pinde end dem der står på. Det bliver bare så fint med lidt luft imellem maskerne, som gør det let og sommerligt! 🤩


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv