⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

KnitPro

Hæklenåle- & Strikkepindemåler

Spar 33 kr. 33 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

KnitPro har gjort det igen. Hermed får du et yderst praktisk redskab, som kommer til din hjælp på en masse forskellige måder:

Med denne søde lille elefant kan du blandt andet

  • måle dine hæklenåle

  • måle dine strikkepinde

  • tjekke strikke-/hæklefastheden på dit projekt

  • skære garnet over

Vær venligst opmærksom på at der sidder en skarp blade under elefantens snabel, så gem den endelig væk mens der er børn i huset.


Louise

Bruger elefanten til at tjekke min strikke- og hæklefasthed. Synes det er meget nemmere med rammen, fordi den er fast og ikke så nemt flytter sig. Så kan jeg holde på den og samtidig have en hånd fri til at tælle masker med - og det er nemt bare at tælle maskerne inde i firkanten. Derudover er den god til at finde størrelsen på pinde, og den er sød i sin udformning :-)


Fatma

Jeg har nogle gamle hæklenåle og strikkepinde som jeg har arvet efter min mor. Deres numre er slidt væk og jeg kunne aldrig finde ud af hvad størrelse de var. Denne hæklenåle- og strikkepinde måler hjælper mig med at løse dette problem. Især hæklenåle er svære at finde rundt i størelsen. Jegelsker den😊😊😊


Emilie

Bruger den meget. Den er både sød og brugbar, når man ikke lige har en saks ved hånden, når man ikke lige husker ens pinde str og for at tjekke ens fasthed


Jeanette

Jeg bruger den mest til at måle strikkefasthed og størrelse på hæklenåle. Den har en praktisk "kniv" under snablen til at skære garnet over.


camilla emilie

bruger den konstant, virkelig et godt køb


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv