Gør et kup!  ☀️ Solskinspriser ☀️   Spar op til 67%

Hobbii

Tweed Delight

Medium 85% Uld, 10% Akryl, 5% Viskose

Spar 53 kr. 53 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  85% uld, 10% akryl, 5% viskose
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  100 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4,5 - 5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 18 m x 24 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvaskes / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiitweeddelight

Tweed Delight er et uldent tweedgarn i en klassisk sammensætning, hvor hovedparten består af skøn sydamerikansk uld og de fine tweednister af viskose. Garnet er let tvundet med en rustik struktur, og er derfor dejlig blødt og giver et smukt maskebillede.

Tweed Delight kan bruges, hvor du ønsker at få et lækkert, klassisk look, som man kan holde varmen i. Brug den fx til bløde sweaters, huer og halstørklæder.

Nyd det flotte farvespil i Tweed Delight. I farvevalget har vi især haft fokus på at skabe en fin sammenhæng mellem garnets primære farve og nisterne. Find din favorit blandt udvalget af de helt klassiske farver med et dæmpet look - og dem, der er overstrøet med et festfyrværkeri af nuancer.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

OBS: Vær venligst opmærksom på at der er sket en printfejl på banderolen: Garnet skal vaskes i hånden og må IKKE vaskes i maskinen. Vi beklager ulejligheden! 

 


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (42)

Majbritt

I denne vinter må vi skrue ned for varmen. Der er køligt i stuen, ligesom da vi havde oliekrise i 70"erne. Dengang var det min mor der strikkede lune trøjer, så vi børn kunne holde varmen. Nu er det mig der strikker til hende. Jeg er snart færdig med en ovezised cardigan i dette skønne garn. Den bliver lun let og noget så fin. Jeg glæder mig til at overrække den og give hende lidt tilbage af alt det som hun har givet os.


Eva

Mit absolut ynglings garn fra Hobbii.
Det er så mega lækkert at strikke med og det er virkelig fantastisk til sweater til små uldsarte børn.
Det holder sig pænt i brug selv om det får en hård behandling i børnehaven.
Så er det jo også fantastisk, at Hobbii så ofte sætter det på tilbud så man kan strikke en sweater til under 200 kr til sit barnebarn.


Jeanne

Jeg elsker elsker elsker dette garn. Det er så lækkert at arbejde med og giver et super lækkert og varmt produkt.
Har både brugt det uden følgetråd, men har også prøvet at tilføje Diablo og Diablo glitter, og det færdige produkt bliver bare endnu mere vamset og flot.... lidt glimmer klæder også dette garn.
Klart et af mine yndlings garner fra Hobbii.


A.

Jeg strikker herresweater i Marina 06 og det giver et flot resultat. Garnet glider nemt henover pindene og selvom det ikke er snoet så meget, er det nemt at fange tråden. Det fnugger ikke og føles ikke uldent. Resultatet bliver tæt og de små fine hvide og sorte nister gør at ujævnheder ikke ses. Kan absolut anbefales til vinterbeklædning.


Anne Sofie

Dette garn er super lækkert at arbejde med. Jeg er i gang med en vest til mig selv, og den bliver så flot og levende med dette tweed garn. Trods de mange flotte “farvedutter” fælder garnet ikke. Farverne spiller rigtig godt sammen og kvaliteten er i top. Alt i alt en kæmpe anbefaling, hvis man er til flotte farver og blødt uldgarn!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv