Se alle tilbuddene her!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spar op til 62%

KnitPro

DENIM Ekstra Korte Udskiftelige Rundpinde

5 cm

Spar Fra 69 kr. Fra 69 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

  • Kategori:
    Udsalg
  • Brand:
    KnitPro
  • Materiale:
    Lamineret birk
  • Længde på pinde:
    5 cm
  • Farve:
    Indigo med sorte overgange

KnitPro's EXTRA KORTE udskiftelige rundpinde er et musthave for dig, der trænger til et alternativ til strømpepinde, når du strikker de helt små omkredse.

Disse ekstra korte pinde er kun 5 cm lange, og giver dig altså mulighed for at bruge helt korte kabler, som samlet set kan udgøre en omkreds på din rundpind på helt ned til 26 cm!! Kablerne du skal bruge, er ligeledes det man vil kalde ekstra korte, og kan tilkøbes som et sæt af to kabler. Du finder et link til kablerne her på siden.

Nu har du altså muligheden for at strikke ærmer, strømper, handsker mm. uden brug af strømpepinde eller magic-loop teknikken. Det er altså fedt - og så går det hurtigt :-)

Ved køb af disse pindespidser får du kvalitet mellem hænderne i stil med KnitPro's Symfonieserie af strikkepinde i birketræ - stærke, glatte og med højpræcisionsspids, der er perfekt til alle typer af garn. Og så får du tilmed pinde med et smukt og sjældent set denim-look.

Stine

Jeg er rigtig glad for de korte spidser til f.eks. ærmer. De kan være lidt svære at holde på/ikke så behagelige som længere pinde, men jeg foretrækker stadig dette fremfor magic loop eller strømpepinde.


Lærke

Geniale til at strikke ærmer med! Man skal lige vænne sig til at holde på dem, men synes nu ikke det tog så lang tid for mig at få det ind under huden


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv