Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Boks til Broderigarn

Spar 31 kr. 98 kr. 129 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  PP plast
 • Mål:
  27 x 17,5 x 4,2 cm
 • Andet:
  100 garnvinsler medfølger
 • OBS!:
  Der medfølger ikke garn!

En opbevaringsboks til broderitråd er en fantastisk løsning, hvis du har en stor samling af broderitråd, som du gerne vil organisere. Boksen kan opdeles i 6 - 36 rum ved hjælp af de 15 små rumdelere der medfølger, hvilket gør det muligt at opdele boksen i større eller mindre rum. Der medfølger 100 garnvindsler til at vinde din broderitråd op på. Hver garnvindsel kan rumme ét bundt klassisk broderigarn på 8 m. Det medfølgende ark med små selvklæbende prikker, sikrer at du kan holde orden i boksen. Skriv fx trådenes farvenumre på prikkerne og sæt dem fast på garnvindslerne.

Om du udelukkende vil bruge boksen til broderitråd, eller om du ønsker at opbevare anden småtilbehør, er op til dig. Den vil være super egnet til dine sy-redskaber, såsom spoler, målebånd, knapper og nåle. 

Boksen lukkes med to udvendige klips, og den transparente plast, som boksen er lavet af, gør det nemt at overskue indholdet.

Med Hobbii's opbevaringsboks får du en praktisk, holdbar og brugervenlig løsning til at organisere din samling af broderitråde.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv