Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Kakej by Planetwize

Projekttaske

26.000 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Her får du den perfekte projekttaske til dine små- og mellemstore projekter. Her er tale om en luksuriøs taske lavet af en kraftig vævet bomuld, der er blevet quiltet. Projekttasken er meget rummelig og du har super nem adgang til indholdet, når den åbnes fuldt ud. Den lukkes med en snøre i begge sider. Kanterne kan foldes ned, så du får et godt overlik over indholdet, og så du kan lade garnet blive i tasken mens du strikker.

Tasken har tre indvendige lommer i den ene side og en indvendig lomme med lynlås i den anden side. Her har du mulighed for at opbevare dit mest nødvendige tilbehør som maskemarkører, saks og målebånd, og samtidig holde tingene lidt adskilt. Der er selvfølgelig også mulighed for at opbevare dine nøgler, pung og andre personlige sager adskilt fra dit garnprojekt.

Skulle det ske, at du slet ikke er til strik eller hækling, så er tasken her lige så anvendelig som en skøn toilettaske, med plads til de vigtigste sager på ferien.

Tasken er en del af Kakejs fine serie af tasker og opbevaring. De er foret med liberty stof i et fint blomstret mønster.

Om Kakej - by Planetwize: Kakej dækker over en række højkvalitetsprodukter i et tidsløst design. De går ind for bæredygtighed hele vejen, og når du som kunde køber produkter hos Kakej gør du automatisk noget godt for miljøet. Det er da nemt! De bruger udelukkende GOTS certificerede materialer i deres produktion, så du kan være sikker på at materialerne er økologiske, at der er arbejdet under forsvarlige arbejdsforhold, og at der ikke er brugt nogle giftige tilsætningsstoffer.

Mål: 30 x 30 x 15 cm
Materiale: 100% bomuld GOTS
Vaskeanvisning: Tåler rens

Denne projekttaske er designet i Danmark og produceret i Indien. 

Mia Lund

Den SMUKKESTE projekt taske jeg til dato har ejet ... og jeg har en del :-P
Virkelig lækker, flot og med masser af detaljer.
Havde jeg masser af penge, skulle jeg klart have HELE serien.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv