Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Bolcheværk

Rabarber & Vanilje - Sukkerfri Bolcher

GRATIS fragt
4.200 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Kombinationen af sødmefyldt rabarber og vanilje skaber et særdeles smagfuldt og velafstemt bolche. Det er Bolcheværks bud på det klassiske røde og gule rabarberbolche, som er bredt elsket af de fleste. Deres er blot 100% sukkerfrit.

Det er stadig sødt, men uden at blive for intenst sød som mere traditionelle rabarberbolcher med sukker kan være. De små noter af vanilje er med til at give smagsoplevelsen et ekstra lag og en flot afrunding.

Bolcherne med rabarber og vanilje er – ligesom alle Bolcheværks andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benytter de ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Hos Bolcheværk har de et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige. De ønsker ikke bare, at deres bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

De tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter de også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at de udelukkende gør brug af de aller bedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

Deres bolcher med rabarber og vanilje er perfekte til hverdagsforkælelse. Da de netop ikke indeholder sukker, kan du roligt forsøde tilværelsen med dem, men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

Ud over at du kan nyde vores bolcher med rabarber og vanilje , når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

Ingredienser

Sødestoffer: Isomalt. Syrer: Citronsyre, æblesyre. Aromaer (0,24%). Sødestof: Steviolglycosider. Farvestof: curcumin, carminer. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Kan indeholde spor af: mælk, nødder, soja og gluten.

OBS. Bolchemassen er lavet på isomalt, hvilket betyder at bolcherne har et højt indhold af kulhydrater.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv