Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Display Taske m. Print

Spar 199 kr. 199 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  100% Polyester
 • Mål:
  29 x 20 cm
 • Vaskeanvisning:
  Tørres med en fugtig klud
 • OBS!:
  Garn og tilbehør medfølger ikke

Denne smarte display bag fungerer som en praktisk organiser til dine yndlingsredskaber, som du altid gerne vil have ved hånden, når du er derhjemme og nørkler derudaf. Navnet hentyder til, at den kan stå som en stationær opbevaringsmulighed i dit hjem, som nemt og bekvemt lader dig få adgang til dine hjælpemidler.

Når du åbner tasken op, vil du kunne sætte den på dit kreabord, stuebord eller hvor end du sidder og strikker/hækler. En magnet i top og bund vil sørge for at den forbliver i den åbne position og ikke klapper sammen eller vælter. Her kan du så fylde den med alle de gode sager, du vil få brug for under dit arbejde. Du kan også vælge at bruge den ene af siderne som garnholder under dit arbejde.

Ud over de to større rum - ét i hver side - så har tasken tre små indvendige lommer, som du fx kan stille din saks og dine hæklenåle i. I de lidt større rum vil du snildt kunne have både målebånd, en lille æske med markører, en omgangstæller, et etui med nåle osv.

Tasken er en del af en fin serie af tasker og anden opbevaring, som alle kommer med de sødeste prints. Stoffet har en dejlig, blød overflade.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv