Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Sikkerhedsøjne - Farvet Mixpakke

12 par

Spar 59 kr. 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Udsalg
 • Brand:
  Go Handmade
 • Materiale:
  Polystyren (PS) (stopperen på bagsiden er Polyethylen (PE))
 • Størrelser:
  10, 12, 14 mm
 • Farve:
  Grøn / pink / brun / blå
 • Certifikat:
  EN71-3
 • Sikkerhedsguide:
  Find linket til sikkerhedsguiden i teksten

Sikkerhedsøjne - også kaldet amigurumi øjne - til dine hjemmelavede bamser og figurer. Sikkerhedsøjne kan bruges til strikkede -, hæklede - eller syede projekter, og du finder dem i mange forskellige størrelser her hos Hobbii.

Dette er en mixpakke med fire forskellige farver i tre forskellige størrelser. I pakken får du i alt 12 par øjne - 4x10mm, 4x12mm, 4x14mm. Farverne er grøn, pink, brun og blå.

Alle pakker med sikkerhedsøjne indeholder bagstoppere i plast, som du skal bruge, når du monterer øjnene. MEN du bør altid følge vores udførlige guide til sikker montering! Du finder videoguides her på siden, der grundigt gennemgår de nødvendige monteringskrav, der sikrer, at dine hjemmelavede garnprojekter, henvendt til børn fra 0-3 år, opfylder samme krav til trækstyrke som færdigkøbt legetøj!

Sikkerhedskrav som du bør gennemlæse før du monterer dine sikkerhedsøjne:

- Kontroller før montering, at alle dele af øjet er intakte og uden skader.

- Smelt bagstykket, når øjet er monteret. Det er enkelt og tager kun et øjeblik. Denne metode sikrer, at bagstopperen ikke kan løsne sig. En metode, der ofte også bruges på færdigkøbt legetøj.

- Din strikke- eller hæklefasthed, samt typen af garn, er afgørende for, hvor sikkert øjet monteres. Derfor skal du, når det færdige projekt er henvendt til de 0-3 årige, sikre din montering ved at sy et gitter under bagstopperen, samt monteres en hæklet kappe omkring øjets bagside. Se billeder og videoguide.

- Husk altid at tjekke det færdige arbejde for at sikre, at alle dele er monteret solidt, stærkt og sikkert.

- Lav regelmæssig kontrol! Vær opmærksom på, at alle produkter slides over tid. Tjek derfor med jævne mellemrum, at øjnene stadig er intakte. Som skaber af hjemmelavede projekter til børn fra 0-3 år, følger der et stort ansvar med dit håndarbejde.

Vi anbefaler at du sætter dig grundigt ind i disse anvisninger. Du finder hele Go Handmade's udførlige guide til sikker håndtering og montering af DIY garnprojekter lige her.

Psst.. Er du i tvivl om sikkerheden er i orden, overvej da at brodere øjnene på. Det er en sikker og flot løsning, som vi også har en videoguide på her på siden.

Anja

Rigtig fine øjne
Skønt de ikke bare er sortiment kan give det man laver et helt særligt udtryk med de farver de har


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv