💥 10% EKSTRA RABAT med koden: APRIL10 💥   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spar op til 62%

KnitPro

Swivel Kabel til Udskiftelige Rundpinde - Teal

Rustfrit stål

Spar 41 kr. 41 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Et rigtigt lækkert kabel-sæt i rustfrit stål med 360° rotationsled. Swivel kabler fra KnitPro er kvalitetskabler ud over det sædvanlige. De er modstandsdygtige og fleksible og har glatte overgange til skruegevindet, som kan dreje 360° for en mere fleksibel strikning.

Kablerne er af farven teal, og passer perfekt til KnitPros Mindfull Collection. Stålkablerne har en fin og glat coating i nylon og er tilmed "hukommelsesfrie", hvilket vil sige, at de altid vil folde sig pænt ud og er uden fare for knæk.

Sættet indeholder:

  • 1 kabel
  • 2 stoppere
  • 1 strammenøgle

Alle delene er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige strikkepinde/hæklenåle i alle materialer!

Du bruger den lille strammenøgle til at sikre at kabel og pinde er skruet ordenligt sammen. Stik enden af nøglen igennem det lille hul på skruegevindet og spænd pindespidsen godt til mens du holder strammenøglet på plads. Du finder et videolink her på siden.

Stopperne i dette sæt er fine halvkugler med blomstermotiv, og du bruger dem, hvis dit arbejde skal på pause. Da skiftes pindespidserne ud med stopperne, så garnet bliver hvor det skal på kablet. Stopperne skruer du blot fast på kablet, på samme måde som pindene.

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde:

40 cm: kablet er 20 cm langt uden pinde
50 cm: kablet er 28 cm langt uden pinde
60 cm: kablet er 35 cm langt uden pinde
80 cm: kablet er 56 cm langt uden pinde
100 cm: kablet er 76 cm langt uden pinde

Stine

En klar opgradering af mine Knitpro-sæt. Kablet lægger sig så pænt, når man strikker, og det er virkelig en fornøjelse at strikke med. Eneste ulempe er, at jeg nok må udskifte alle mine kabler nu, for jeg ønsker ikke at strikke med andet fremover :)


Lærke

Klart mine foretrukne kabler til KnitPro strikkepinde. At arbejde med dem er en meget mere glidende bevægelse, end med de kabler som ikke er "swivel kabler", hvilket også aflaster håndledene en hel del


Nina

Fantastiske kabler af flere grunde, praktisk med drejeledet, dejligt at de ingen hukommelse har og så elsker jeg at der står længde på selve kablet


Louise

Har altid været glad for KnitPro udskiftlige da de ikke fylder. Og disse kabler er samlet hen en af de bedste opgraderinger jeg længe har gjort mig


Lisbeth

Ej, så fin farve og bare helt perfekt til både mine knitpro men også Lykke pinde - skal helt sikkert ha’ flere.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv