Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Garntaske - Duffle

Spar 80 kr. 299 kr. 379 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  Ydre: 100% polyester / For: 100% bomuld
 • Længde:
  38 cm
 • Højde:
  23 cm
 • Bredde:
  19 cm
 • Længde på skulderstrop:
  Max. 130 cm
 • Vaskeanvisning:
  Tørres med en fugtig klud
 • OBS!:
  Garn og tilbehør medfølger ikke

Her får du en super fed garntaske i den mellemstore afdeling. Den rummer både plads til dit garnprojekt og dit tilbehør. Den kan bruges i sin simple udformning som en almindelig taske, men vi anbefaler helt klart, at du benytter dig af alle de smarte opbevaringsmuligheder, der gemmer sig indeni.

Det store rum i midten kan rumme dit garn eller dit garnprojekt. For at give dig en fornemmelse af dens rummelighed, kan vi afsløre at den uden problemer rummer omkring 20 nøgler bomuldsgarn á 50 g. Hvis du ønsker det, kan du bruge de små huller i toppen til at holde dine tråde adskilt. Som en fed feature har det store rum et vindue, som giver dig adgang til at kigge på taskens indhold udefra. Du lyner blot siderummet op.

Siderummet har lommer og elastikker, der kan holde orden i strikkepinde, hæklenåle eller andet udstyr som saks, hjælpepinde og maskeholdere. Udstyret holdes beskyttet af den lille "dyne" af plastik, som holdes fast med velkro.

På den ene side af tasken er der en dyb lomme, der fx kan rumme dine personlige ejendele. På den anden side er der en lomme med elastikstropper, der er helt perfekte til hæklenåle eller udskiftelige pindespidser.

Bag på tasken finder du endnu en lomme, der kan rumme lidt af hvert - fx din printede opskrift, notesbog eller strikke/hæklejournal.

Alle lommer og rum åbnes og lukkes med lynlåse, og tasken har en lang, justerbar og aftagelig skulderrem i stærk kvalitet.

Alt i alt en praktisk projekttaske i god kvalitet, for dig som ønsker det bedste for dig selv og dine garnprojekter.


Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv