Hobbii

Garnholder i Træ

Smart garnholder til at holde styr dit garnnøgle, mens du strikker eller hækler. Garnholderen er monteret med et kugleleje, der hjælper akslen med at rotere, så garnet stille og roligt snurrer rundt og vikles af. 

Se evt. vores videoguide til brug af garnholderen under fanen “Video”.

Garnholderen er desuden lakeret flere gange, så garnet ikke hænger i.

Højde: 18.5 cm
Diameter: 10 cm
Materiale: Bøgetræ / Rustfrit stål & kobber

Camilla

Først var jeg ganske skeptisk over garnholderen som redskab, men jeg må indrømme at min skepsis er gjort totalt til skamme: jeg er meget glad for min garnholder og hvor nemt og ubesværet, at garnnøglet bare kører lige så stille rundt, når jeg strikker eller hækler. Nu er den blevet en uundværlig del af mit faste garn”gear” og jeg skal helt sikkert have to mere til når jeg strikker flerfarvestrik og hønsestrik 👌✌️


Pernille

Er rigtig glad for min garnholder til når jeg ikke begynder indefra på en nøgle - så ligger nøglen ikke og ruller rundt.
Man skal dog være opmærksom på ikke at trække for hårdt i garnet, da den øverste del af holderen snurrer rundt og kører garnet rundt om stangen nedenunder.


Kirsten Ryskin

Super - garnholderen er meget anvendelig og ganske uundværlig, når man først har prøvet den. Ikke mere garn, der ligger og roder på bordet eller falder på gulvet. Jeg måtte dog selv montere skridsikkert materiale under holderen, det manglede.


Malene

Du kan ikke undvære garnholderen, når du først har prøvet den. Den er super anvendelig, så du slipper for, at garnet fx skulle risikere, at falde på gulvet hele tiden.


Julie

Jeg elsker min garnholder, den er simpelthen så praktisk og er en uundværlig lille hjælper når jeg hækler, den er virkelig alle pengene værd


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv