Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Mayflower

Easy Care Classic

Light 100% Superwash Merinould

GRATIS fragt
Spar 45 kr. 45 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  August udsalg
 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  106 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  22m x 28= 10 cm
 • Vaskeanvisning:
  Finvask eller uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiieasycareclassic

Easy Care Classic er et klassisk uldgarn i 100% ny merinould. Garnet, som kommer fra den danske garnproducent Mayflower, fås i et imponerende farveudvalg med et hav af flotte, klare farver - så der er med sikkerhed også en farve, der passer til dit projekt.

Garnet er blødt og utroligt behageligt mod huden, som gør det ganske anvendeligt til daglig brug, da det kan tåle maskinvask op til 40 °C og tørretumbles ved lav temperatur.

Ulden er importeret fra Sydamerika og spundet i Italien - og er selvfølgelig 100% mulesing-fri.

Alle garnerne i Easy Care kollektionen er superwash-behandlede. 


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (28)

Kerstinne

Det er det dejligste garn at strikke med, så blødt og lækkert. Og selv om jeg strikker med ret og vrangside bliver det pænt glat og ensartet.
Og så har jeg for en gang skyld valgt at købe det garn der passer til opskriften ( gratis opskrift på herresweater fra Hobbii).
Det bliver fødselsdags- og julegave til min søde mand😉
(12. og 24. dec.)😊


Julie

Jeg købte en dæmpet orange og en pistacie-grøn, som jeg har strikket en lille stribet babykjole af. Virkelig lækkert at arbejde med, og farvekombinationen blev (hvis jeg selv skal sige det) superb. Flot garn til prisen. OG det gode ved det her "børnevenlige garn", er, at det kan maskinvaskes!!! SÅ vigtigt!!!


Jennifer

Der findes rigtig mange opskrifter, både gratis og betalte, hvor Easy Care Classic kan anvendes, fordi det er et flot garn til pind 4. Hvis du har fundet en opskrift, der ellers skal bruge en kradsende uld, er Easy Care Classic er rigtig godt alternativ. Blød, smukke farver, holder godt og er lækkert at strikke med.


Helle Susanne

Jeg er igang med min 3. Ingrid sweater (petitknith) i Easy Care Classic. Det er skønt at strikke i, nemt at vaske i maskine og så er der så mange smukke farver.
Mine 2 børnebørn er virkelig glade for det jeg strikker til dem i Easy Care Classic, for det kradser ikke.
Easy Care Classic strikker jeg på pind 4,5.


Tina Gullberg

Her er noget lækkert uldgarn at hækle i. Dejligt blødt og skønne farver. Det er virkelig behageligt at bruge. Synes det er fantastisk at jeg kan vaske det ved en almindelig finvask og tørretumbles ved lav varme. Har hæklet en poncho og den er ikke tung at have på, men dejlig varm.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv